Sende bestillinger til kunder med Shopify POS

Det kan hende kundene ønsker bestillingen levert til adressen sin under betalingsprosessen i Shopify POS. Du kan gjøre dette ved å sende kundens bestillinger direkte fra Shopify POS.

Send en bestilling til kundens adresse

Innstillingen for oversalgsbeskyttelse av produkter i Shopify-administrator gjelder ikke for Shopify POS. Personalet kan fortsette å selge produkter selv om tilgjengelig lagerbeholdning når null eller mindre. POS advarer personalet før de selger en vare som ikke er tilgjengelig. Hvis lagerbeholdningen for noen av produktene i handlekurven er utsolgt, vises en feilmelding som oppgir at produktet er utsolgt. Dette varsler deg om utsolgt lagerbeholdning.

Steg:

1. Legge til varer i handlekurven.
  2. Trykk på Send alle varer.
  3. Trykk på Legg til kunde i POS-handlekurven:

• Fyll ut skjermbildet Legg til kunde og trykk på Lagre for å opprette en ny kunde.
    • Hvis du vil søke etter en eksisterende kunde, skriver du inn navnet i feltet Søk etter kunder og velger kunden bestillingen gjelder.
  4. Trykk på Legg til leveringsadresse i POS-handlekurven:

• Hvis kunden har en leveringsadresse i kundeprofilen, velger du kundens leveringsadresse fra listen og trykker på Lagre.
    • Trykk på Legg til leveringsadresse hvis kunden ikke har en leveringsadresse i kundeprofilen.
  5. Trykk på Leveringsmåte i POS-handlekurven for å bekrefte, eller velg leveringsmetoden du vil bruke for bestillingen:

• For å velge en fraktpris, trykker du på den foretrukne fraktmetoden fra den tilgjengelige listen. Prisene som vises er de gjeldende vektbaserte, prisbaserte, eller fraktpriser utregnet av budfirma som du har satt opp i Shopify-administrator. Bare fraktpriser som gjelder for den aktuelle handlekurven (basert på fraktprisreglene som er konfigurert) vil vises. Hvis du ikke ser noen tilgjengelige priser, er det ingen priser tilgjengelig. Du kan legge til nye priser fra siden for Frakt og leveranse -innstillinger i Shopify-administrator.
    • For å angi en tilpasset fraktpris trykker du på Legg til egendefinert fraktpris, angir fraktbeløpet og trykker på Bruk.
  6. Trykk på Kasse, velg betalingsmetode og behandle betalingen.

7. Velg en metode for å levere bestillingskvitteringen til kunden.

8. Trykk på Ferdig for å fullføre bestillingen.

Bestillingen er først merket som ikke-behandlet, og kan nå oppfylles. Hvis du vil oppfylle bestillingen med Shopify POS, kan du bruke Send fra butikk for å oppfylle bestillingen.

Legg til en flis i det smarte rutenettet

Hvis du bruker frakthandlingen ofte, kan du sette opp en snarvei til denne funksjonen på Hjem-skjermen ved å legge til en flis for den.

Steg:

1. På Hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på Legg til flis.
  2. Trykk på Handling, og trykk deretter på Send alle varer.
  3. Trykk på Ferdig.

Vanlige spørsmål

Merkes leveringsbestillinger automatisk som ikke-behandlet?

Ja. Alle varer i en leveringsbestilling merkes som ikke-behandlet.

Kan handlekurven min inneholde en blanding av varer som skal sendes og varer som skal hentes i butikken?

Nei. Fraktbestillingen sender ut alle varene i bestillingen. Hvis du har en kunde som trenger noen varer sendt og andre hentet i butikk, må du opprette to separate transaksjoner.

Hvordan trekkes lagerbeholdning fra for leveringsbestillinger?

Fraktbestillinger trekkes fra lagerbeholdning basert på angitt oppfyllingsprioritet.

Du har for eksempel to steder, Sted A (lager) i topp prioritet og Sted B (utsalgssted). Sted A har en skjorte og Sted B har to skjorter i lagerbeholdningen. Hvis du betaler en fraktbestilling for en skjorte fra sted B, trekkes lagerbeholdningen fra sted A da det er det høyest prioriterte stedet.

Fraktbestillinger trekker ikke fra lagerbeholdningen fra steder som er satt til å forhindre oppfyllelse av nettbestillinger.

Kan jeg sende bestillinger når jeg er frakoblet?

Fraktbestillinger krever en internettforbindelse. Du kan ikke fullføre bestillingen hvis du mister internettforbindelsen. Hvis du ikke kan koble til igjen, må du kansellere transaksjonen og prøve på nytt når du er tilbake på nett.