Ange ditt PayPal Express-språk

Shopify delar information med PayPal Express om vilket språk som ska användas i kassan baserat på din butiks kassaspråk. Om ditt kassaspråk är inställt till engelska, försöker Shopify avgöra kundens plats för att berätta för PayPal vilket språk som ska visas för din kund.

Shopify kontrollerar följande information för att ställa in språkinställningen:

• Kundens leveransadress.
  • Det land där kunden befinner sig, utifrån dennes IP-adress.

Om kundens uppgifter inte kan fastställas innan kunden tas vidare till PayPal för betalning, kommer PayPal använda din butiksadress på inställningssidan Butiksuppgifter för att ställa in det språk som kunden ser i kassan.