Introduktion till Shopify

Välkommen till Shopify! Oavsett om du startar ett nytt företag eller flyttar ett befintligt företag till Shopify kan du läsa mer här.

När du har registrerat dig för en gratis testversion följer du guiden för första inställning för att börja använda Shopify. Guiden innehåller stegvisa handledningar för de viktigaste sakerna som du behöver gå igenom innan du börjar sälja. Förutom guiden för första inställning kan du skriva ut checklistan för konfigurering för att hålla koll på dina framsteg.

Om du flyttar din butik till Shopify kan du komma igång med din butiksmigrering idag.