Prisplaner

Shopify erbjuder konkurrenskraftiga priser och prissättningsplaner för att hjälpa dig att hitta en plan som passar ditt företags behov och budget.

Om du är osäker på vilken prissättningsplan du ska välja kan du registrera dig för en gratis testversion för att se hur Shopifys funktioner kan hjälpa dig att sälja dina produkter och bygga upp ditt företag. Du kan alltid uppgradera din plan för att lägga till nya funktioner och funktionalitet i din butik.

Om du planerar att sälja personligen bör du ta reda på hur du kan använda Shopifys kassasystemsfunktioner och maskinvara för att optimera ditt detaljhandelsföretag.