PayPal Express Checkout för Indien

I Indien kan du lägga till PayPal Express Checkout som ett alternativ i steget betalningsmetod i kassan. PayPal-integrationen stödjer inköp som gjorts i amerikanska dollar (USD).

På den här sidan

Konfigurera ditt konto

För att kunna använda PayPal Express Checkout måste du registrera dig för ett nytt PayPal-konto. Om du inte har ett PayPal-konto med den e-postadress du använde för att konfigurera din butik, kan du lägga till din e-postadress till ditt befintliga PayPal-konto.

När du konfigurerar ett nytt PayPal-konto måste du verifiera din företagsinformation och slutföra KYC-proceduren. Kontakta PayPals kundsupport om du har några frågor om hur du skapar ditt konto.

Om du vill utfärda återbetalningar eller manuellt ta emot betalningar med PayPal, måste du ge Shopify behörigheter från ditt PayPal-konto.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Inställningar > Betalningsleverantörer.

2. I PayPal-avsnittet väljer du din PayPal-kontotyp.

3. Klicka på Aktivera.

4. Ange e-postadressen för ditt PayPal-konto och klicka sedan på Nästa.

5. Ange lösenordet för ditt PayPal-konto och klicka sedan på Logga in.

6. På sidan med PayPal-behörigheter klickar du på Jag ger tillåtelse.

7. På PayPals bekräftelsesida klickar du på Gå tillbaka till Shopify.

8. Gör en testtransaktion för att kontrollera att allt är korrekt inställt.