Puhelinnumeroiden edellyttäminen PayPal Express Checkout -tilausten yhteydessä

Jos käytät PayPal Express -palvelua, olet ehkä huomannut, että Shopifyn tilaustietosivulla ei ole asiakkaan puhelinnumeroa. Jos sinulla on PayPal-yritystili, voit vaatia asiakkaan puhelinnumeroa PayPal-tilin asetuksista.

Vaiheet:

1. Kirjaudu PayPal-tilillesi osoitteessa paypal.com.
  2. Klikkaa rataskuvaketta ja valitse Tilin asetukset.
  3. Klikkaa Verkkosivun maksut.
  4. klikkaa Verkkosivuston asetukset -kohdan vieressä Päivitä.
  5. Valitse Yhteyshenkilön puhelinnumero -kohdasta vaihtoehto Ota yhteyttä puhelinnumeroon:
    • Käytössä (valinnainen kenttä) - lisää kassasivulle puhelinnumero-kentän, mutta kassavaiheessa ei edellytetä sen täyttämistä.
    • Käytössä (pakollinen kenttä) - edellyttää, että asiakas syöttää puhelinnumeron kassalla.
    • Poissa - poistaa kentän kokonaan.

Puhelinnumeron edellyttäminen kassalla vähentää yleensä konversioita ja heikentää myyntiä. Monet ihmiset eivät halua antaa yhteystietojaan. Jos et tarvitse puhelinnumeroa, valitse Käytössä (valinnainen kenttä).