Krever telefonnumre for PayPal Express Checkout-bestillinger

Hvis du bruker PayPal Express, har du kanskje sett at Shopifys bestillingsdetaljside ikke inneholder kundens telefonnummer. Hvis du har en PayPal-bedriftskonto, kan du kreve registrering av kundenes telefonnumre fra PayPals kontoinnstillinger.

Steg:

1. Logg på PayPal-kontoen på paypal.com.
  2. Klikk på tannhjul-ikonet, og velg Kontoinnstillinger.
  3. Klikk på nettstedsinnbetalinger.
  4. Klikk på Oppdaterved siden av nettstedsinnstillinger.
  5. Under kontakttelefonnummervelger du et alternativ for kontakttelefon:
    • På (Valgfritt felt) – legger til telefonnummerfeltet i kassen, men det er ikke nødvendig for gå til kassen.
    • På (Oblegatorisk felt) – kunden må skrive inn telefonnummeret deres når de går til kassen.
    • Off – fjerner feltet helt.

Ved å kreve telefonnummer i kassen faller vanligvis konverteringer og salg. Det er mange som ikke liker å gi ut kontaktinformasjon. Med mindre det absolutt er nødvendig med telefonnummer, bør du velge På (Valgfritt felt).