Støttede PayPal-leverandører

Som følge av PayPals globale tilgjengelighet, er det en av de vanligste betalingsleverandørene på Shopify-plattformen. Shopify støtter følgende integrasjoner med PayPal:

• PayPal Express
  • PayPal Payflow Pro
  • Venmo

På denne siden

PayPal Express

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke PayPal Express i stedet for PayPal Standard. PayPal Standard er foreldet og den blir fjernet fra Shopify i fremtiden. PayPal Express er mer pålitelig ettersom PayPal Express ikke må sende IPN-er (betalingsvarsler) til Shopify. IPN-er kan gå tapt, hvilket kan forhindre bestillinger fra å bli merket som betalt på Shopify-siden.

Detaljert bestillingssammendrag

PayPal Express støtter et detaljert bestillingssammendrag med beskrivelser for alle linjeelementene.

Automatiserte avbestillinger

Når du avbestiller på Shopify, vil summen automatisk refunderes til kunden uten at du må besøke PayPal-kontoen din.

Hurtigintroduksjon

Du kan komme i gang med å godta betalinger med en gang uten å ha en PayPal-konto. Du kan registrere deg senere etter du allerede har mottatt betalinger fra kundene.

Knapp for ettklikksbetaling

PayPal Express la til en hurtigknapp for ettklikksbetaling i handlekurven eller kassen for å la kunder logge på PayPal-kontoen og betale uten å måtte oppgi adresseinformasjon. Finn ut mer om hurtigkasser.

Venmo

Venmo er en nettbasert pengeoverføringstjeneste som lar kunder i USA gjøre betalinger direkte fra Venmo-appen på mobilenheten deres. Hvis du er en forhandler i USA og har PayPal Express Checkout aktivert i kassen, vises Venmo som et hurtigbetalingsalternativ i butikken. Finn ut mer om hurtigkasser.

Bare kunder i USA som har Venmo-appen installert på mobilenheten deres kan bruke Venmo i kassen.