Tuetut PayPal-maksupalveluntarjoajat

Koska PayPal on käytettävissä kaikkialla maailmassa, se on Shopify-alustalla yksi yleisimmin käytetyistä maksupalveluntarjoajista. Shopify tukee seuraavia PayPal-maksuintegraatioita:

• PayPal Express
  • PayPal Payflow Pro
  • Venmo

Tällä sivulla

PayPal Express

Suosittelemme PayPal Expressin käyttöä PayPal Standardin sijaan. PayPal Standard on vanhentunut ja sen tuki poistuu myöhemmin Shopifysta. PayPal Express on luotettavampi, koska PayPalin ei tarvitse lähettää IPN:iä (maksuilmoituksia) Shopifyhin. IPN:t voivat kadota, mikä voi estää tilausten merkitsemisen maksetuiksi Shopifyssa.

Yksityiskohtainen tilausyhteenveto

PayPal Express tukee yksityiskohtaista tilausyhteenvetoa, jonka jokaisessa rivikohdassa on kuvaus.

Automatisoidut tilausten peruutukset

Kun peruutat tilauksen Shopifyssa, summa palautetaan automaattisesti asiakkaalle ilman, että sinun tarvitsee käydä PayPal-tililläsi.

Nopeutettu perehdytys

Voit aloittaa maksujen vastaanottamisen heti ilman PayPal-tiliä. Voit rekisteröityä myöhemmin, kun olet jo saanut maksuja asiakkailta.

Maksu yhdellä napautuksella -painike

PayPal Express lisää ostoskoriin tai kassalle Maksu yhdellä napautuksella -painikkeen, jotta asiakkaat voivat maksamista varten kirjautua PayPal-tiliinsä osoitetietoja kirjoittamatta. Lisätietoja nopeutetuista maksusta.

Venmo

Venmo on verkossa toimiva rahansiirtopalvelu, jota käyttäen Yhdysvalloissa asuvat asiakkaat voivat suorittaa maksuja suoraan mobiililaitteessa toimivasta Venmo-sovelluksesta. Jos toimit kauppiaana Yhdysvalloissa ja PayPal Express Checkout -toiminto on aktivoitu kassallasi, Venmo näkyy kaupassasi nopeutettuna maksuvaihtoehtona. Lue lisää nopeutetuista kassoista.

Vain Yhdysvalloissa asuvat asiakkaat, jotka ovat asentaneet Venmo-sovelluksen mobiililaitteeseensa, voivat käyttää Venmo-palvelua verkkokauppasi kassalla.