Kassan lomakevaihtoehtojen muokkaaminen

Voit muuttaa joitakin kassasivujen kenttiä pakollisiksi, valinnaisiksi tai ei sisällytetyiksi. Kaikkia kassalomakkeen kenttiä ei voi muokata.

Asiakkaiden yhteydenottotapa

Asiakkaan yhteydenottotapa -osiossa määritetään, mitkä yhteydenottovaihtoehdot näkyvät asiakkaille kassalla. Voit muuttaa seuraavia vaihtoehtoja:

• Valitse, mitä yhteydenottotapaa asiakkaat voivat käyttää kassalla maksamiseen. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

• Puhelinnumero tai sähköpostiosoite
    • Vain sähköposti
  • Valitse, näytetäänkö linkki, joka kehottaa asiakkaita lataamaan Shop-sovelluksen.

• Valitse, vaaditaanko asiakkaita kirjautumaan tililleen ennen kassalla maksamista.

Asiakkaan tiedot

Asiakastiedot-osiossa määritetään, mitä tietoja asiakkaiden on annettava osana maksuprosessia. Voit muuttaa seuraavia lomakevaihtoehtoja:

Taulukko, jossa kuvataan kunkin asiakastietokentän muokattavissa olevat lomakevaihtoehdot.
Asiakkaan tiedot Oikeuksien kuvaus Lomakevaihtoehdot
Koko nimi Etu- ja sukunimi ovat kaksi erillistä lomakekenttää. Voit ottaa käyttöön vain yhden lomakekentän valitsemalla Vain sukunimi pakollinen.
  • Vain sukunimi pakollinen
  • Etu- ja sukunimi ovat pakollisia
Yrityksen nimi Jos asiakas syöttää tekstiä Yrityksen nimi -kenttään, hänelle tarjotaan toimitusvaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä vain yritysten osoitteille. Jos et myy yrityksille, voit poistaa tämän kentän valitsemalla kassan lomakevaihtoehdoissa Älä sisällytä.

Jos määrität Yrityksen nimi -kentän pakolliseksi kassalla, joitakin nopeutetun kassavaiheen vaihtoehtoja (kuten Apple Payta ja Meta Payta) ei näytetä.
  • Älä sisällytä
  • Valinnainen
  • Pakollinen
Osoiterivi 2 (huoneisto, toimipaikka jne.) Toiselle osoiteriville asiakkaat voivat syöttää toissijaisen osoiteyksikön tunnuksen, kuten asunnon, kerroksen, yksikön tai laitoksen numeron. Tätä lomakekenttää tulee käyttää vain tähän tarkoitukseen.

Jos tämän lomakekenttävaihtoehdon asetukseksi on määritetty Pakollinen tai Älä sisällytä, osa asiakkaista ei välttämättä voi jatkaa ostoksen tekemistä, koska heidän asuinpaikkansa on tietyn tyyppinen.
  • Älä sisällytä
  • Valinnainen
  • Pakollinen
Toimitusosoitteen puhelinnumero Jos maksupalveluiden tarjoaja tai kuljetuspalvelu edellyttää, että asiakas antaa puhelinnumeronsa maksun suorittamiseksi, määritä lomakkeen puhelinnumerokentän asetukseksi Pakollinen. Jos jotkut asiakkaat hylkäävät ostoskorinsa, koska he eivät halua antaa puhelinnumeroaan kassalla maksaessaan, voit määrittää lomakkeen puhelinnumerokentän asetukseksi Valinnainen.
  • Älä sisällytä
  • Valinnainen
  • Pakollinen

Kaikki muut lomakevaihtoehdot ovat aina pakollisia, mukaan lukien kassalomakkeen Tallenna nämä tiedot seuraavaa kertaa varten ‑vaihtoehto.

Jos asiakas valitsee kassavaiheen aikana Tallenna nämä tiedot seuraavaa kertaa varten, asiakkaan selain tallentaa asiakkaan kauppaan syöttämät yhteystieto- ja toimitusosoitteet. Kun asiakas seuraavan kerran käyttää kassavaihettasi, hänen selaimensa täyttää yhteystietonsa ja toimitusosoitteensa automaattisesti. Shopify ei tallenna asiakkaan tallennettuja tietoja. Asiakkaan selain tallentaa tiedot välimuistiin. Vuoden kuluttua Shopify saa selaimen tyhjentämään asiakkaan välimuistiin tallennetut tiedot, ellei asiakas ei ole aiemmin tyhjentänyt välimuistiaan.

Tee näin:

Markkinointivaihtoehdot

Markkinointivaihtoehdot-osiossa määritetään, mitkä markkinoinnin rekisteröitymisvaihtoehdot näkyvät asiakkaille kassalla. Voit aktivoida seuraavia vaihtoehtoja:

• Sähköposti

• Jos Esivalittu otetaan käyttöön, asiakkaan on jätettävä sähköpostimarkkinointi manuaalisesti pois kassalla.
  • Tekstiviesti