Pengaöverföringar via e-post

Om din butik finns i Kanada kan du låta dina kunder betala via*pengaöverföring via e-post* istället för med kreditkort. Kanadensiska kunder kan använda leverantörer för pengaöverföringar via e-post, såsom Interac så att de kan betala på ett säkert sätt för sin order.

Vid utcheckning ger du kunden din e-postadress och en hemlig fråga och svarar att de använder som ett lösenord vid pengaöverföringen. När din kund gör pengaöverföringen via e-post måste de ange den hemliga frågan och svaret. Sedan anger du det hemliga svaret när du godkänner pengaöverföringen.

Kunden går till sitt internetbankskonto och skickar dig pengaöverföringen via e-post. Därefter får du ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du överför pengarna till ditt konto. När du har accepterat överföringen kan du Markera ordern som betald i Shopify admin.

Konfigurera pengaöverföring via e-post

När dina kunder ska betala i kassan i din butik ser de namnet på din betalningsmetod och instruktionerna för att slutföra pengaöverföringen via e-post.