Pengeoverføringer på e-post

Hvis butikken er i Canada, kan du la kundene betale med pengeoverføring på e-post i stedet for kredittkort. Canadiske kunder kan bruke en tjeneste for pengeoverføring på e-post, slik som Interac, for å sikkert betale for bestillingen deres.

I kassen gir du kunden e-postadressen din og et hemmelig spørsmål og svar som de bruker som passord for pengeoverføringen. Når kunden gjør pengeoverføringen på e-post, må de oppgi det hemmelige spørsmålet og svaret. Deretter oppgir du det hemmelige svaret når du godtar pengeoverføringen.

Kunden går til nettbanken og sender deg pengeoverføringen på e-post. Du vil så motta en e-post med instruksjoner om hvordan du kan overføre pengene til kontoen din. Etter du har godtatt overføringen, kan du merke bestillingen som betalt i Shopify-administrator.

Sett opp pengeoverføringer på e-post

Når kundene dine går til kassen i butikken din, ser de navnet på betalingsmåten og anvisningene for å fullføre pengeoverføringen på e-post.