Installera och få tillgång till Shopify Inbox

När du har installerat Shopify Inbox i din Shopify-butik kan du komma åt dina konversationer på webben eller installera appen på din iOS- eller Android-enhet. Kunderna kan starta en konversation från din webbshopchatt eller via Shop-appen, och du kan läsa och svara på dina kunders meddelanden från din dator eller genom att använda Shopify Inbox-appen på din iOS- eller Android-enhet.

Behörighetskrav

De behörigheter som personal i din butik får avgör vilka funktioner i Shopify Inbox de kan använda. För mer information, se Personalbehörigheter för Shopify Inbox.

Behörighetskrav för iOS 14

Om du har uppdaterat enheten till iOS 14 eller senare och använder tredjepartsappar från Shopify, kan du behöva aktivera Spårning över flera webbplatser i dina inställningar för iOS. Spårning över flera webbplatser gör det möjligt för tredjepartsappar från Shopify som du har installerat i din Shopify-administratör, att vara anslutna i Shopify Inbox, Shopify Point of Sale och Shopify-appen.

Så här aktiverar du Spårning över flera webbplatser:

1. Öppna appen Inställningar på din enhet.
  2. Tryck på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivera Tillåt spårning över flera webbplatser.

Installera Shopify Inbox i din Shopify-butik

Om du vill använda Shopify Inbox måste du först installera appen i din Shopify-butik. Se Installera appar för mer information om hur du installerar en app.

När du har installerat Shopify Inbox-appen i din butik kan du konfigurera dina chattinställningar och utseende och konfigurera dina inkorgsinställningar.

Få tillgång till Shopify Inbox för att hantera meddelanden

När du har installerat Shopify Inbox-appen i din butik kan du komma åt och hantera dina meddelanden på en stationär dator eller så kan du ladda ner Shopify Inbox-appen för iOS eller Android. Du kan komma åt dina konversationer på något av följande sätt:

Växla mellan flera inkorgar

Om du har Inbox installerad i flera butiker kan du enkelt växla mellan varje butiks inkorg. Du kommer också få aviseringar för varje butik som du är logged in på. Om du vill avregistrera dig från aviseringar för en butik kan du logga ut från den butiken genom att klicka på knappen log out of <store name>. Läs om hur du hanterar aviseringsinställningar här.