Installation af og adgang til Shopify Inbox

Når du har installeret Shopify Inbox i din Shopify-butik, kan du få adgang til dine samtaler på internettet eller installere appen på din iOS- eller Android-enhed. Kunderne kan starte en samtale fra din webshopchat eller via Shop-appen, og du kan læse og besvare dine kunders beskeder fra din computer eller ved hjælp af Shopify Inbox-appen på din iOS- eller Android-enhed.

Tilladelseskrav

De tilladelser, som dine butiksmedarbejdere får tildelt, afgør, hvilke funktioner de kan bruge i Shopify Inbox. Få mere at vide i Shopify Inbox-medarbejdertilladelser.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-appen.

For at aktivere sporing på tværs af websites skal du gennemføre følgende trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Installer Shopify Inbox i din Shopify-butik

Hvis du vil bruge Shopify Inbox, skal du først installere appen i din Shopify-butik. Se Sådan installerer du apps for at få mere at vide om, hvordan du installerer en app.

Når du har installeret Shopify Inbox-appen i din butik, kan du opsætte dine chatindstillinger og udseendet og konfigurere dine indbakkeindstillinger.

Få adgang til Shopify Inbox for at administrere beskeder

Når du har installeret Shopify Inbox-appen i din butik, kan du få adgang til og administrere dine beskeder på en computer. Du kan også downloade Shopify Inbox-appen til iOS eller Android. Du kan få adgang til samtaler på en af følgende måder:

Skift mellem flere indbakker

Hvis du har installeret indbakken i flere butikker, kan du nemt skifte mellem hver enkelt butiks indbakke. Du vil også modtage meddelelser for hver butik, som du er logged in på. Hvis du vil framelde dig meddelelser for en butik, kan du logge ud af den pågældende butik ved at klikke på knappen log out of <store name>. Få mere at vide om, hvordan du administrerer dine meddelelsespræferencer her.