Sådan installerer du apps

Når du har fundet en app, du vil bruge, skal du føje den til din butik. Du kan enten installere den fra Shopify App Store eller via et installationslink fra tredjepart. Hvis du vil installere en tilpasset app, skal du bruge det unikke installationslink, du har fået af udvikleren.

Installer en app via Shopify App Store

Trin:

1. Log ind på Shopify App Store.
  2. Find en app, som du vil installere, og klik derefter på den.
  3. Klik på Tilføj app på appsiden.
  4. Klik på Installer app i Shopify-administrator for at godkende brugen af appen.

Når appen er installeret, kan du se og bruge den på siden Apps i Shopify-administrator.

Trin:

1. Få linket til installation af appen på udviklerens website, og klik på linket.
  2. Klik på Installer app i Shopify-administrator for at godkende brugen af appen.

Når du installerer via et installationslink fra en tredjepart, vises en advarsel om, at appen ikke er fra Shopify App Store. Dette betyder ikke nødvendigvis, at appen ikke er sikker. Appen har dog ikke gennemgået den kontrol- og godkendelsesproces, der skal kræves for apps, som er er slået op i Shopify App Store.

Installer et tilpasset app

Hvis du ansætter en udvikler til at udvikle en tilpasset app til din Shopify-butik, kan udvikleren sende dig et installationslink. Installationslinks til tilpassede apps er specifikke for din butik, og de kan ikke bruges til at installere appen i en anden butik.

Trin:

1. Få linket til installation af appen fra udvikleren, og klik derefter på linket.
  2. Klik på Installer app i Shopify-administrator for at godkende brugen af appen.

Af hensyn til sikkerheden udløber installationslinks til tilpassede apps efter syv dage. Hvis dit link udløber, skal appudvikleren sende dig et nyt.

Hvis en udvikler har en samarbejdspartnerkonto i din butik, kan vedkommende installere tilpassede apps for dig, hvis du giver udvikleren den fulde tilladelse Adgang til apps og kanaler og giver vedkommende mulighed for at tilføje og slette apps.