Tilladelser for samarbejdspartnere

Du kan bruge samarbejdspartnerkonti til at give Shopify-partnere adgang til din Shopify-administrator direkte fra deres partnerkontrolpanel eller ved hjælp af Shopify-appen. Samarbejdspartner-tilladelser giver kun partnere adgang til de afsnit af din butik, som du ønsker, de skal have adgang til. Disse konti tæller ikke med i din butiks medarbejdergrænse.

Det er kun butiksejeren eller medarbejdere med Administrer samarbejdspartnere tilladelse kan se anmodninger om adgang for samarbejdspartnere eller tildele samarbejdspartneradgang til en butik. Når en Shopify-partner har sendt en anmodning om at få adgang til din butik, modtager du en mail om anmodningen og en meddelelse på din Shopify-startside.

Du kan kræve, at Shopify-partnere skal angive en anmodningskode for samarbejdspartnere, når de indsender en anmodning om samarbejde, så du få større kontrol over de anmodninger, du modtager. Hvis du kræver en kode, er det kun de partnere, du deler koden med, som kan anmode om adgang til din butik.

Ofte stillede spørgsmål om samarbejdspartnere

Hvad er samarbejdspartnere?

Samarbejdspartnere er Shopify-partnere med adgang til din butik. De minder om medarbejdere, men tilbyder yderligere fordele. Samarbejdspartnere kan logge ind fra deres partnerkontrolpanel, og deres adgang til din butik kan fjernes i din butiksadministrator. Samarbejdspartnere tæller heller ikke med i din butiks medarbejderbegrænsning.

Jeg samarbejder med en freelancer eller et bureau. Hvordan giver jeg dem adgang?

Freelancere og bureauer kan anmode om adgang til at samarbejde i din butik. Du kan finde din anmodningskode for samarbejdspartnere og gennemgå anmodninger under Indstillinger > Brugere og tilladelser > Samarbejdspartnere.

Af hensyn til din sikkerhed skal Shopify-partnere angive en 4-cifret kode, når de indsender en anmodning for samarbejdspartnere. Hvis du samarbejder med en freelancer eller et bureau, skal du videregive din unikke anmodningskode for samarbejdspartnere til dem, før de kan sende en anmodning. Henvis freelanceren eller bureauet til Anmod om adgang til kunders butikker, så de kan komme i gang.

Når partneren har indsendt sin anmodning for samarbejdspartnere, kan du gennemgå vedkommendes anmodning for at acceptere eller afvise den under Indstillinger > Brugere og tilladelser > Samarbejdspartnere. Accepterede samarbejdspartnere vises i afsnittet Samarbejdspartnere på siden Brugere og tilladelser.

Skal jeg kræve en anmodningskode for samarbejdspartnere for at freelancere/bureauer kan anmode om at få adgang til min butik?

Det er kun folk med en anmodningskode for samarbejdspartnere, der kan sende en anmodning for samarbejdspartnere er som standard valgt i afsnittet Samarbejdspartnere på siden Brugere og tilladelser. Det anbefales, at du kræver en anmodningskode for samarbejdspartnere, så du får større kontrol over de anmodninger, du modtager.

Hvis du ikke ønsker, at samarbejdspartnere skal angive en kode for at anmode om adgang til din butik, skal du vælge Alle kan indsende en anmodning for samarbejdspartnere.

Hvordan ændrer jeg min anmodningskode for samarbejdspartnere?

Som et ekstra sikkerhedslag skal freelancere og bureauer angive din 4-cifrede anmodningskode for samarbejdspartnere for at kunne sende en anmodning om at få adgang til din butik.

Du kan ændre din anmodningskode for samarbejdspartnere når som helst ved at generere en ny kode. Når du har genereret en ny anmodningskode for samarbejdspartnere, vil gamle koder ikke længere virke.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Brugere og tilladelser i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Generer ny kode i afsnittet Samarbejdspartnere.
  3. Klik på Generer kode i dialogboksen Generer ny anmodningskode for samarbejdspartnere for at bekræfte.

Hvilke tilladelser skal jeg give freelanceren eller bureauet?

Giv kun de tilladelser, som du er tryg ved at give. Hvis en freelancer eller et bureau beder om bestemte tilladelser, kan der være en god grund til det. Hvis du ikke er sikker, kan du spørge freelanceren eller bureauet, hvorfor de har brug for at få tilladelserne.

Hvis en samarbejdspartner har brug for at få adgang til dine leveringsprofiler, skal du give denne medarbejdertilladelserne Se produkter og Administrer indstillinger.

Få mere at vide om tilladelser under Medarbejdertilladelser.

Kan jeg kontrollere en samarbejdspartners adgang til bestemte apps og kanaler?

Ja. Når du godkender adgang, kan du indstille dine tilladelser for apps og kanaler, så en samarbejdspartner kun får adgang til bestemte apps og kanaler.

Kan en freelancer bruge en samarbejdspartnerkonto til at logge ind på Shopify-appen?

Ja. Samarbejdspartnere skal dog logge ind på din butik via siden Butikker i deres partnerkontrolpanel mindst én gang, før de kan logge ind ved hjælp af Shopify-appen.

Jeg afvise en anmodning fra en freelancer eller et bureau ved en fejl – hvordan får jeg den tilbage?

Bed Freelancer eller bureau om at kontakte partner support. Partner support vil justere partnerens konto, så partneren kan sende dig en anden anmodning.

Hvad skal jeg gøre, når jeg er færdig med at arbejde med en samarbejdspartner?

Hvis du ikke har brug for yderligere hjælp fra din samarbejdspartner, skal du fjerne hans eller hendes konto.

Hvordan rapporterer jeg et problem med en freelancer eller et bureau?

Først skal du sikre dig, at problemet ikke skyldes et kommunikationsproblem eller manglende forventningsafstemning. Shopify er ikke direkte ansvarlig for problemer med freelancere eller bureauer. Hvis du mener, at en Shopify-partner ikke overholder Aftalen for Partnerprogrammet kan du vælge at udfylde formularen for overtrædelse kaldet Anmeld en partner.

Jeg har fået en mail fra en freelancer eller et bureau, som jeg ikke kender eller ikke ønsker at samarbejde med – hvad skal jeg gøre?

Gennemgå anmodningen, og bekræft, at du ikke ønsker at arbejde sammen med dem. Hvis du ikke forventer en anmodning eller ikke kan genkende afsenderen, bør du ikke acceptere deres anmodning.

Sørg for at vælge muligheden for at kræve en anmodningskode for samarbejdspartnere, så du får større kontrol over de anmodninger, du modtager. Når du kræver en anmodningskode for samarbejdspartnere, er det kun partnere med denne kode, der kan anmode om adgang til din butik. Du vil derfor ikke modtage anmodninger fra freelancere og bureauer, der ikke angiver den rigtige kode.