Installere apper

Når du har funnet en app du vil bruke, må du legge den til i butikken. Du kan enten installere den fra Shopify App Store, eller med en installasjonskobling fra en tredjepart. Hvis du vil installere en tilpasset app må du bruke en unik installasjonskobling fra utvikleren.

Installer en app gjennom Shopify App Store

Trinn:

1. Logg på Shopify App Store.
  2. Finn en app du ønsker å installere, og klikk på den.
  3. Klikk på Legg til app på appoppføringssiden.
  4. Klikk på Installer app i Shopify-administrator for å godkjenne bruk av appen.

Når appen er installert, kan du vise og bruke den fra Apper-siden i Shopify-administrator.

Trinn:

1. Få appinstallasjonskoblingen fra utviklerens nettsted, og klikk på koblingen.
  2. Klikk på Installer app i Shopify-administrator for å godkjenne bruk av appen.

Når du installerer med en installasjonskobling fra en tredjepart, ser du en advarsel om at appen ikke kommer fra Shopify App Store. Dette betyr ikke nødvendigvis at appen er usikker. Appen har imidlertid ikke gått gjennom bekreftelses- og godkjenningsprosessen som kreves for apper som er oppført i Shopify App Store.

Installer en tilpasset app

Hvis du leier inn en utvikler til å utvikle en tilpasset app for Shopify-butikken vil du få en installasjonskobling. Installasjonskoblinger for tilpassede apper er spesifikke for din butikk, og kan ikke brukes til å installere appen i en annen butikk.

Trinn:

1. Få installasjonskoblingen for appen fra utvikleren, og klikk på koblingen.
  2. Klikk på Installer app i Shopify-administrator for å godkjenne bruk av appen.

Av sikkerhetsgrunner utløper egendefinerte installasjonskoblinger etter syv dager. Hvis koblingen din utløper, må apputvikleren sende deg en ny kobling.

Hvis en utvikler har en samarbeidskonto i butikken din, kan de installere tilpassede apper for deg hvis du gir dem den fulle App- og kanaltilgang-tillatelsen og lar dem legge til og slette apper.