Ta bort tredjepartsdomäner

Om du inte längre vill använda en tredjepartsdomän som är kopplad till din webbshop, kan du ta bort den från Shopify-administratören. Om tredjepartsdomänen är din huvuddomän måste du ändra din huvuddomän innan du kan ta bort tredjepartsdomänen.

När du har tagit bort en tredjepartsdomän kan du ändra dina DNS-inställningar i ditt domänleverantörskonto från tredjepart så att domänen pekar mot en annan webbplats.

Om du vill använda tredjepartsdomänen för din Shopify-butik igen efter att du har tagit bort den, kan du återansluta domänen till din Shopify-administratör.