Fjernelse af tredjepartsdomæner

Hvis du ikke længere ønsker, at et tredjepartsdomæne er knyttet til din webshop, kan du fjerne det i din Shopify-administrator. Hvis tredjepartsdomænet er dit primære domæne, skal du ændre dit primære domæne, inden du kan fjerne tredjepartsdomænet.

Når du har fjernet et tredjepartsdomæne, kan du ændre dine DNS-indstillinger på din konto hos tredjepartsudbyderen af domænet, så domænet peger på et andet website.

Hvis du vil bruge tredjepartsdomænet til din Shopify-butik igen, når du har fjernet det, kan du genoprette forbindelsen til domænet i Shopify admin.