Fjerne tredjepartsdomener

Hvis du ikke lenger ønsker at et tredjepartsdomene skal være knyttet til nettbutikken, kan du fjerne det fra Shopify-administrator. Hvis tredjepartsdomenet er det primære domenet, må du Endre det primære domenet før du kan fjerne tredjepartsdomenet.

Når du har fjernet et tredjepartsdomene, kan du endre DNS-innstillingene i kontoen hos tredjepartsdomeneleverandøren for å peke domenet til et annet nettsted.

Hvis du ønsker å bruke et tredjepartsdomene for Shopify-butikken igjen etter å ha fjernet det, kan du koble til domenet på nytt i Shopify-administrator.

Steg: