Kolmannen osapuolen verkkotunnusten poistaminen

Jos et enää halua käyttää verkkokauppaan yhdistettyä kolmannen osapuolen verkkotunnusta, voit poistaa sen Shopify Adminissa. Jos kolmannen osapuolen verkkotunnus on ensisijainen verkkotunnuksesi, sinun on vaihdettava ensisijainen verkkotunnus, ennen kuin voit poistaa kolmannen osapuolen verkkotunnuksen.

Kun olet poistanut kolmannen osapuolen verkkotunnuksen, voit muuttaa kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelussa olevan tilisi DNS-asetuksia niin, että verkkotunnus osoittaa toiseen verkkosivustoon.

Jos haluat ottaa aiemmin poistamasi kolmannen osapuolen verkkotunnuksen uudelleen käyttöön Shopify-kaupassasi, voit yhdistää verkkotunnuksen uudelleen Shopify adminissa.