Linkpop-analytics

Je hebt toegang tot analyses die activiteit volgen op je Linkpop-landingspagina. Linkpop-analytics meten bezoeken, link-kliks en kliks per bezoek.

• Bezoeken: elke keer dat een gebruiker interactie heeft met je Linkpop-landingspagina gedurende het geselecteerde datumbereik.

• Link-kliks: het aantal kliks op links op je Linkpop-landingspagina in het geselecteerde datumbereik.

• Kliks per bezoek: het gemiddelde aantal kliks per bezoek. Kliks per bezoek worden berekend door het aantal link-kliks te delen door het totale aantal bezoeken in het geselecteerde datumbereik.

Op deze pagina

Analytics bekijken

Je kunt je Linkpop-analytics bekijken vanuit je Linkpop-account. Tik op je Linkpop-landingspagina op het ...-pictogram en selecteer Analytics.

Datumbereik wijzigen

Het standaard datumbereik voor Linkpop-analytics is de afgelopen zeven dagen. Als je het datumbereik wilt wijzigen om analytics voor een andere periode te bekijken, kun je een ander datumbereik selecteren.

Stappen

1. Tik op je Linkpop-landingspagina op ... > Analytics.

2. Tik op de Analytics-pagina op de knop datumbereik.

3. Selecteer het datumbereik waarvoor je analytics wilt bekijken.

Nadat je een datumbereik hebt geselecteerd, worden de prestaties van de links waarop is geklikt weergegeven in het gedeelte Linkprestatie. Farah heeft bijvoorbeeld vier links op haar Linkpop-landingspagina: twee shoppable links en twee links naar social media profielen. Wanneer Farah haar Linkpop-analytics opent, kan ze de prestaties van de vier links op haar landingspagina voor een bepaalde periode bekijken.