Linkpop-analytiikka

Voit käyttää analytiikkaa, joka seuraa toimintaa Linkpop-kohdesivullasi. Linkpop-analytiikka analysoi vierailuja, linkkien klikkauksia ja klikkauksia vierailuja kohti.

• Vierailut - Kerrat, jolloin käyttäjä on vuorovaikutuksessa Linkpop-kohdesivusi kanssa valitun aikavälin aikana.

• Linkkien klikkaukset - Linkkien klikkausten määrä Linkpop-kohdesivullasi valitun aikavälin aikana.

• Klikkaukset vierailua kohti - Klikkausten määrä keskimäärin vierailua kohti. Klikkaukset vierailua kohti lasketaan jakamalla linkkien klikkausten lukumäärä vierailujen kokonaismäärällä valitun aikavälin aikana.

Tällä sivulla

Analytiikan tarkasteleminen

Voit tarkastella Linkpop-analytiikkaa Linkpop-tililtäsi. Napauta Linkpop-kohdesivulla ...-kuvaketta ja valitse Analytiikka.

Päivämääräalueen muuttaminen

Linkpop-analytiikan oletusarvoinen aikaväli on viimeiset seitsemän päivää. Jos haluat muuttaa aikaväliä tarkastellaksesi eri jakson analytiikkaa, voit valita toisen aikavälin.

Vaiheet:

1. Napauta Linkpop-analytiikkasivulla ... > Analytiikka.

2. Napauta Analytiikka-sivulla päivämääräalueen painiketta.

3. Valitse päivämääräalue, jonka ajalta haluat tarkastella analytiikkaa.

Kun olet valinnut aikavälin, klikattujen linkkien tehokkuus näkyy Linkkien tehokkuus -osiossa. Esimerkiksi Farahilla voi olla neljä linkkiä Linkpop-kohdesivulla: kaksi ostoa tarjoavaa linkkiä ja kaksi sosiaalisen median profiileihin ohjaavaa linkkiä. Kun Farah käyttää Linkpop-analytiikkaa, hän voi tarkistaa kaikkien neljän linkin tehokkuuden kohdesivullaan tietyn ajanjakson aikana.