Linkpop-analyser

Du har tilgang til analyser som sporer aktivitet på Linkpop-målsiden din. Linkpop-analyse måler besøk, koblingsklikk og klikk per besøk.

• Besøk – Hver gang en bruker samhandler med Linkpop-målsiden din i den valgte datointervallet.

• Koblingsklikk – Antall klikk på koblinger på Linkpop-målsiden din i den valgte datointervallet.

• Klikk per besøk – Gjennomsnittlig antall klikk per besøk. Klikk per besøk beregnes ved å dele antall koblingsklikk med totalt antall besøk i den valgte datointervallet.

På denne siden

Vis analyse

Du kan se Linkpop-analysen fra Linkpop-kontoen din. Fra Linkpop-målsiden trykker du på ... og velger Analyse.

Endre datointervall

Standard datointervall for Linkpop-analyse er de siste syv dagene. Hvis du vil endre datointervallet for å vise analyse for en annen periode, kan du velge et annet datointervall.

Steg:

1. Fra Linkpop-analysesiden trykker du på ...-ikonet > Analyse.

2. Analyse-siden trykker du på datointervall-knappen.

3. Velg datointervallet du vil vise analyse for.

Når du har valgt et datointervall, vises ytelsene til koblingene som har blitt klikket på i Koblingsytelser-seksjonen. Farah har for eksempel fire koblinger oppført på målsiden for Linkpop: to kjøpbare koblinger og to koblinger til profiler i sosiale medier. Når Farah får tilgang til Linkpop-analysen, kan hun sjekke ytelsene til de fire koblingene på målsiden for en bestemt periode.