Appen Customer View

I appen Customer View kan du använda en Android-enhet som en kunddisplay för Shopify POS. Under kassaprocessen visas följande information om kundens kundvagn:

• namn, kvantitet och pris på radobjekt
  • kundens namn
  • rabatter
  • skatter
  • beställning totalbelopp och delbelopp

Customer View-appen är parkopplad med Shopify kassasystem via ditt lokala nätverk. Se till att båda enheterna är anslutna till samma lokala nätverk med wifi eller Ethernet.

Enhetskrav

Din enhet måste uppfylla följande krav:

• en Android-enhet som körs på version 7.0 (Nougat) eller senare
  • 7 till 8 tums surfplatta
  • ha tillgång till Google Play Butik

Para Shopify POS och Customer View

När Customer View-appen har kopplats ihop med din Shopify kassasystem-enhet kommer den att förbli parkopplad.

Steg:

1. Blippa på Mer > Inställningar i Shopify kassasystem.
  2. Blippa på Maskinvara > Konfigurera maskinvara.
  3. Blippa på Skärm som är vänd mot kund > Customer View-app för Android. Om du är baserad i ett land där kassasystemsterminalen inte stöds klickar/blippar du på Skärm som är vänd mot kund.
  4. Följ instruktionerna i appen för att ladda ner appen Customer View till din enhet och para sedan ihop den med Shopify kassasystem-appen.
  5. Verifiera att båda apparna körs i förgrunden för att upprätthålla anslutningen eller låta apparna återansluta automatiskt.

Om du lämnar appen Shopify kassasystem eller om din enhet går till viloläge och skärmen blir svart visas eventuellt en banner med texten Frånkopplad. Se Shopify kassasystem för att återansluta.. Om du låser upp din enhet eller öppnar Shopify kassasystem bör anslutningen till Customer View återupprättas. Om det inte fungerar blippar du på Fungerar det inte? Parkoppla igen. och följer parkopplingsstegen.

Customer View kan anslutas till ett lokalt nätverk via wifi eller Ethernet men kan inte gå mellan wifi och Ethernet utan att gå igenom parkopplingsprocessen från början.

Följ stegen som beskrivs i felsökningen om du fortsätter ha parkopplingsproblem.

Koppla ur Customer View från Shopify POS

Du kan när som helst koppla bort Customer View från Shopify kassasystem-appen.

Steg:

1. Tryck på > Inställningar i Shopify kassasystem-appen.
  2. Tryck på Hantera ansluten maskinvara under Maskinvara.
  3. Tryck på Customer View.
  4. Tryck på Glöm kundvy.

Att använda Customer View-appen

När Customer View-appen är parkopplad till Shopify kassasystem-appen, visar den kassainformation för varje order som hanteras med den parkopplade Shopify kassasystem-enheten.

Anpassa Customer View-appen

Du kan anpassa Customer View-appen från Shopify kassasystem-appen.

• Välj det meddelande som visas i din Customer View när ingen transaktion pågår.

Felsökning

Om du har problem med anslutningen mellan Shopify kassasystem-appen och Customer View-appen kan du följa dessa steg.

Steg:

1. Verifiera att Customer View-appenheten är ansluten.
  2. Kontrollera att din nätverksanslutning är stabil.
  3. Verifiera att enheterna finns i samma nätverk. De bör dela samma SSID om de använder wifi.
  4. Koppla bort Customer View-appen från Shopify POS-appen.
  5. Stäng Shopify POS-appen och Customer View-appen.
  6. Öppna Shopify POS-appen och Customer View-appen och para dem.
  7. Om appen Customer View fortfarande inte ansluter, kontakta Shopify-support.