Legg til Følg på Shop i butikken

Med Følg på Shop kan kundene følge butikken din i Shop-appen. Når en kunde følger butikken din kan de motta personlige anbefalinger og varsler om produkter. Dette gjør det enklere å skape en personlig handleopplevelse for kundene.

Kvalifikasjonskrav

For å bruke Følg på Shop må du ha Shop-kanalen installert, og Shop Pay må være aktivert i butikken.

Legge til Følg på Shop i butikken

Du kan legge til Følg på Shop-knappen i butikken fra Shopify-administrator.

Steg

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.
  3. Velg avmerkingsboksen Følg på Shop i seksjonen Bunntekst.
  4. Klikk på Lagre, og deretter på Publiser.

Når du har aktivert knappen Følg på Shop, vises den i bunnteksten. Plasseringen av Følg på Shop-knappen avhenger av andre innstillinger du har aktivert i bunnteksten, som e-postregistrering og ikoner for sosiale medier.

Hvis du vil endre plasseringen av Følg på Shop-knappen kan du redigere temakoden.