Lisää Seuraa Shopissa kauppaasi

Seuraa Shopissa -toiminnon avulla asiakkaat voivat seurata kauppaasi Shop-sovelluksessa. Kun asiakas seuraa kauppaasi, hän voi saada yksilöllisiä suosituksia ja ilmoituksia tuotteistasi. Näin voit luoda yksilöllisemmän ostokokemuksen asiakkaillesi.

Kelpoisuusvaatimukset

Jotta voit käyttää Seuraa Shopissa -toimintoa, sinun on täytynyt asentaa Shop-kanava kauppaasi ja aktivoida Shop Pay.

Seuraa Shopissa -ominaisuuden lisääminen kauppaan

Voit lisätä Follow on Shop -painikkeen kauppaasi Shopify Administa.

Tee näin

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkokauppa > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa sitten Mukauta.
  3. Valitse Alatunniste-osiossa Seuraa Shopissa -valintaruutu.
  4. Klikkaa Tallenna ja valitse sitten Julkaise.

Kun olet aktivoinut Seuraa Shopissa -painikkeen, se tulee näkyviin alatunnisteeseen. Seuraa Shopissa -painikkeen sijainti alatunnisteessa riippuu muista asetuksista, jotka olet ottanut käyttöön alatunnisteessa, esimerkkeinä sähköpostin rekisteröimisen ja sosiaalisen median kuvakkeet.

Jos haluat vaihtaa Seuraa Shopissa -painikkeen paikkaa, voit muokata teemasi koodia.