Føj "Følg på Shop" til din butik

“Følg på Shop” giver kunder mulighed for at følge din butik i Shop-appen. Når en kunde følger din butik, kan vedkommende modtage personligt tilpassede anbefalinger og meddelelser om dine produkter. Dette hjælper dig med at skabe en mere personlig shoppingoplevelse for dine kunder.

Krav til berettigelse

Hvis du vil bruge “Følg på Shop”, skal du have installeret Shop-kanalen og aktiveret Shop Pay i din butik.

Sådan føjer du “Følg på Shop” til din butik

Du kan føje knappen Følg på Shop til din butik fra Shopify-administrator.

Trin

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Tilpas.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Følg på Shop i afsnittet Sidefod.
  4. Klik på Gem, og klik derefter på Udgiv.

Når du har aktiveret knappen Følg på Shop, vises den i din sidefod. Placeringen af knappen Følg på Shop afhænger af de andre indstillinger, du har slået til i sidefoden, f.eks. ikoner for sociale medier og for tilmelding af markedsføringsmails.

Hvis du vil ændre placeringen af knappen Følg på Shop, kan du redigere din temakode.