Angi et aliasdomene for et mål

Du kan angi at et domene skal være et aliasdomene som peker til en målbutikkfront, men ikke omdirigerer til det primære domenet. Bare aliasdomenet vises i URL-adressen i nettleseren.

Begrensninger

Aliasdomener er nyttigst når andre Shopify-funksjoner for nettbutikken ikke brukes til å omdirigere bort fra aliaset. Det er begrensninger du må vurdere når du bruker dem:

SEO-vurderinger

Når du bruker aliasdomener, anbefales det at innholdet i butikkfronten skiller seg fra innholdet på det primære domenet. Søkemotorer kan rangere resultatene lavere hvis flere domener har samme innhold.

Angi et domene som et alias

Når du har lagt til domenet du vil bruke som alias i Shopify-administrator, kan du angi det som alias i domeneinnstillingene.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Domener.
  2. Klikk på domenet du vil gjøre til et aliasdomene.
  3. Klikk Endre domenetype.
  4. Velg Aliasdomene, og klikk deretter på Endre domenetype.