WisePad 3 -kortinlukija

WisePad 3 -kortinlukija on PCI-yhteensopiva maksukortin lähilukulaite, joka yhdistetään langattomasti POS-laitteeseesi. Voit käyttää WisePad 3 -kortinlukijaa lähi- ja sirukorttimaksujen hyväksymiseen Shopify POS -sovelluksella.

Kortinlukijavaatimukset

Jotta voit käyttää WisePad 3 -kortinlukijaa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Kauppasi sijaitsee Shopify POS:ää tukevassa maassa.
  • Olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun myymäläsi maksupalveluiden tarjoajana ja poistanut testitilan käytöstä.
  • Fyysiset kauppapaikkasi sijaitsevat samassa maassa, jossa kauppasi on
  • Myyt fyysiseen kauppasi sijaintiin sopivassa paikallisessa valuutassa
  • käytät Shopify POS -sovellusta.

WisePadin mobiililaitevaatimukset

Sinun on käytettävä yhteensopivaa iPadia tai iPhonea, jossa on iOS 15 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio, tai Android-laitetta, jossa on versio 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio. Laitteen tyypistä riippumatta sen täytyy tukea Bluetooth 4.2:ta tai sitä uudempaa versiota.

Shopify POS -sovellus toimii laitteissa, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 7 tai uudempi, jossa on iOS 15 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad mini 4. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iPad Pro -mallit, joissa on iPadOS 15 tai uudempi
Android Puhelin tai tabletti, jossa on virallinen Android-versio 10.0 tai uudempi

Shopif-myyntipistesovellus on saatavilla vain iOS- ja Android-laitteille. Se ei ole saatavilla tietokoneille.

Huomautus: Shopify POS -sovellus ei tue beta-käyttöjärjestelmiä. Turvallisuuden vuoksi Shopify POS -sovellusta ei tueta käyttöjärjestelmissä, joita on muokattu ”jailbreaking”-, ”rooting”- tai vastaavilla tekniikoilla. Kannustamme kaikkia käyttäjiä pitämään käyttöjärjestelmänsä ajan tasalla, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen tietoturvan.

iOS 14-käyttöoikeus­edellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, saatat joutua aktivoimaan verkkosivujen välisen seurannan iOS:n asetuksista. Verkkosivujen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-sovellukseen.

Voit aktivoida verkkosivujen välisen seurannan näin:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Aktivoi Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Tuetut maksutavat

WisePad 3 -kortinlukija tukee seuraavia maksutapoja:

• Visa ja Visa Debit
  • MasterCard ja MasterCard Debit
  • American Express
  • Discover (vain Yhdysvallat ja Iso-Britannia)
  • Diner's Club (vain Kanada ja Iso-Britannia)
  • eftpos (vain Australia)
  • Interac (vain Kanada)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

WisePad 3 -kortinlukija tukee korttien varmennusta sirun, PIN-koodin ja lähimaksun avulla. Se ei tue pyyhkäisyä.

Useimmat kansalliset pankkikortit, kuten Interac, Girocard tai eftpos, jotka on yhteisbrändätty Visa- tai Mastercard-korttien kanssa, voivat käsitellä maksuja kotimaansa ulkopuolella Visa- ja Mastercard-korteilla.

Mistä voin ostaa WisePad 3 -kortinlukijan?

WisePad 3 -kortinlukija on saatavilla Shopify Hardware Storessa tuetuissa maissa.

WisePad 3 -kortinlukijan käynnistäminen ja sammuttaminen

Voit kytkeä WisePad 3 -kortinlukijan päälle painamalla lyhyesti sen virtapainiketta. Kun laite käynnistyy, merkkivalot syttyvät. Jos olet jo liittänyt ja yhdistänyt lukijan POS-laitteeseesi, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen.

30 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen WisePad 3 -kortinlukija siirtyy valmiustilaan ja näyttö himmenee. Lukija pysyy yhteydessä Shopify-myyntipisteeseen standby-tilassa ollessaan ja poistuu automaattisesti standby-tilasta, kun jatkat sen käyttöä. Kun kortinlukija toimii akkuvirralla, se sammuu automaattisesti 10 tunnin käyttämättömyyden jälkeen. Jos haluat sammuttaa kortinlukijan manuaalisesti, pidä virtapainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee kortinlukijan sammutuksen vahvistuspyyntö, ja paina sitten vihreää painiketta. Sinun ei tarvitse sammuttaa lukijaa virran säästämiseksi.

WisePad 3 -kortinlukijan lataaminen

Voit ladata WisePad 3 ‑kortinlukijan käyttämällä sen mukana toimitettua USB-kaapelia. Lataa lukija kytkemällä USB-liittimen pieni pää kortinlukijaan ja kytke sen jälkeen isompi USB-liitin puhelimen laturiin tai tietokoneeseen.

WisePad 3 ‑kortinlukijan täyteen lataaminen kestää 3–4 tuntia. Kun lukija on ladattu täyteen, sen akun pitäisi kestää noin 500–600 tapahtumaa. Lataa kortinlukija päivittäin, jotta se on aina valmis käsittelemään tapahtumia. Voit tarkistaa WisePadin kortinlukijan lataustason näytön oikeassa yläkulmassa olevasta akun kuvakkeesta.

WisePad 3 -kortinlukijan yhdistäminen POS-laitteeseesi ja laiteparin muodostaminen

Jos haluat käyttää WisePad 3 -kortinlukijaa Shopify POS ‑sovelluksen kanssa, sinun on muodostettava pariliitos lukijan ja laitteesi välille Shopify POS ‑sovelluksessa. Kun pariliitos on muodostettu lukijan ja laitteen välille, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen, kun sekä lukijassa että laitteessa on virta kytkettynä ja molemmat ovat toistensa kantavuusalueella.

Vaiheet:

1. Kytke lukuohjelma päälle painamalla virtapainiketta ja vapauttamalla se.
  2. Napauta Shopify POS:ssa > Asetukset > Määritä laitteisto.
  3. Napauta Kortinlukija-valintaa.
  4. Napauta Valitse lukija -sivulla WisePad 3.
  5. Kun kortinlukija näkyy kohdassa Käytettävissä olevat kortinlukijat, napauta sen vierestä Yhdistä.

WisePad 3 -kortinlukijan ja POS-laitteesi välisen pariliitoksen poistaminen

Voit käyttää WisePad 3 ‑kortinlukijaa vain yhdellä laitteella kerrallaan. Jos haluat käyttää kortinlukijaa toisessa laitteessa, sinun täytyy ensi purkaa lukijan ja senhetkisen laitteen välinen pariliitos.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS:ssa ja sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.
  3. Napauta laitteeseesi liitetyn kortinlukijan nimeä.
  4. Napauta Unohda kortinlukija.

WisePad 3 -kortinlukijan kieliasetuksen muuttaminen

Voit valita WisePad 3 -kortinlukijassa käytetyn kielen. Asetusten kielivaihtoehdot määritetään etukäteen alueittain, ja ne vaihtelevat maittain.

Vaiheet:

1. Paina virtapainiketta.
  2. Siirry kielivalikkoon painamalla alanuolta kolme kertaa.
  3. Valitse kielivalinta painamalla Enter-painiketta.

Maksun hyväksyminen WisePad 3 -kortinlukijalla

WisePad 3 -kortinlukijan avulla voit hyväksyä maksuja sirun ja PIN-koodin avulla tai lähimaksutoiminnolla.

Lähimaksun maksuraja voi vaihdella maksutyypeittäin tai sen mukaan missä maassa yrityksesi toimii. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksia suuremmilla summilla tai kun asiakas on ylittänyt lähimaksurajansa, asiakas voi asettaa kortin ja syöttää sen jälkeen PIN-koodinsa.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen kohtaa Kassavaihe. Jos WisePad 3 ‑kortinlukija on yhdistetty ja valmis, näkyviin tulee Käytä lähimaksua tai syötä kortti ‑valinta.
  2. Anna asiakkaan napauttaa tai lisätä korttinsa. Sirun pitäisi olla ylöspäin Shopifyn logoa kohti. 3 Kun tapahtuma on onnistunut, asiakas voi poistaa korttinsa.
  3. Valitse, haluatko antaa kuitin ja valitse toimitustapa.

WisePad 3 -kortinlukijan vianmääritys

Alla on eritelty WisePad 3 -kortinlukijan yleisimpiä vianmääritysohjeita.

WisePad 3 -kortinlukija ei muodosta laiteparia POS-laitteeni kanssa

1. Varmista, että Shopify POS -laitteesi Bluetooth on kytketty päälle.
  2. Varmista laitteesi asetuksista, että POS-sovelluksella on oikeus muodostaa Bluetooth-yhteys.
  3. Tarkista, että sinulla on vakaa Internet-yhteys. Shopify POS -sovellus on yhdistettävä Internetiin Wi-Fi-yhteyden tai laitteen mobiilidatan kautta, jotta se voi käsitellä maksuja. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, sinun on käytettävä toista maksutapaa, kun olet offline-tilassa.
  4. Varmista, että WisePad 3 -kortinlukijasi akun lataustaso on yli 50 %. Jos se ei ole, lataa akku yli 50 %:iin ennen kuin yrität uudelleen, koska laiteparin muodostamisessa voi ilmetä ongelmia, jos akun lataustaso on alle 50 %, vaikka laite olisi kytketty pistorasiaan.
  5. Tarkista, että WisePad 3 -kortinlukija on liitetty toiseen laitteeseen. Jos asia näin on, pura laitepari ennen kuin yrität muodostaa pariliitoksen uuden laitteen kanssa.
  6. Sammuta POS-sovellus laitteeltasi ja käynnistä se uudelleen.

WisePad 3 -kortinlukijan ja POS-laitteen välisen yhteyden katkaiseminen

1. Varmista, että WisePad 3 -kortinlukijassa on riittävästi akkua. Lataa kortinlukija tarvittaessa.
  2. Herätä WisePad 3 -kortinlukija painamalla virtapainiketta ja vapauttamalla se.
  3. Varmista, että WisePad 3 -kortinlukija POS-laitteen Bluetooth-kantaman sisällä.
  4. Tarkista, että sinulla on vakaa Internet-yhteys. Shopify POS -sovellus on yhdistettävä Internetiin Wi-Fi-yhteyden tai laitteen mobiilidatan kautta, jotta se voi käsitellä maksuja. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, sinun on käytettävä toista maksutapaa, kun olet offline-tilassa.
  5. Pura WisePad 3 -kortinlukijan ja POS-laitteesi pariliitos ja muodosta se uudelleen.
  6. Nollaa laitteesi POS-sovellus.

Järjestelmää käsitelty luvattomasti

Jos WisePad 3 -kortinlukijassa näkyy Luvatonta käsittelyä havaittu -näyttövirhe, lukijaa ei voi enää käyttää, ja sinun on vaihdettava se.

Yhteysongelmat

Jos WisePad 3 -lukijassa näkyy Herätä kortinlukija -viesti, eikä se pysty muodostamaan yhteyttä uudelleen, klikkaa Eikö se toimi? kortinlukijan tietosivulla. Kun olet klikannut Eikö se toimi?, WisePad 3 -lukijan yhteys alustetaan uudelleen.

Jumiutuminen, pysähtyminen tai langattomien päivitysten epäonnistuminen

Jotta voit käyttää WisePad 3 -lukijaa, varmista, että seuraavat vaatimukset täyttyvät:

• WisePad 3 -lukijan akku on ladattu vähintään 50 %:iin.
  • iOS- tai Android-laitteesi on yhdistetty vakaaseen Wi-Fi-yhteyteen.
  • Olet päivittänyt Shopify POS -versioon 6.34 tai sitä uudempaan.

Vaiheet:

1. Pakota Point of Sale (POS) -sovelluksen sulkeminen.
  2. Avaa POS-sovellus uudelleen.
  3. Napauta POS-sovelluksen oikeassa alakulmassa ☰ ja napauta Asetukset.
  4. Valitse Hallinnoi yhdistettyä laitteistoa > WisePad 3 > Unohda lukija.
  5. Napauta POS-sovelluksen oikeassa alakulmassa uudelleen ☰ ja napauta Asetukset.
  6. Valitse Asenna laitteisto > Kortinlukija > WisePad 3.

Jos ongelma ei poistu, tee reikäpistokäynnistys pitämällä uudelleenkäynnistyspainiketta painettuna viiden sekunnin ajan nuppineulalla tai paperiliittimellä. Tämä toiminto muodostaa laiteparin uudelleen. Uudelleenkäynnistyspainike sijaitsee laitteen oikealla puolella, latausportin alapuolella.

Pariliitetty toiseen laitteeseen

Jos WisePad 3 -kortinlukija on pariliitetty toiseen iOS- tai Android-laitteeseen, WisePad 3 -kortinlukija ei näy käytettävissä olevien kortinlukijoiden luettelossa, kun yrität määrittää kortinlukijan POS-sovelluksessa.

Maksujen käsittely ei onnistu

Jos et pysty käsittelemään maksuja POS-sovelluksen maksun epäonnistumisen vuoksi, kokeile seuraavaa vianmääritystä:

• Varmista, että POS-sovelluksen sijaintipalveluiden asetukseksi on määritetty joko Aina tai Vain sovellusta käytettäessä.
  • Käynnistä POS-sovellus uudelleen ja yritä suorittaa maksu uudelleen.
  • Varmista, ettei Shopify Payments ole testitilassa.

Siirtyminen lähimaksu-, siru- ja pyyhkäisylukijasta WisePad 3 -lukijaan

Pidä lähimaksu-, siru- ja pyyhkäisylukija käden ulottuvilla, mutta sammutettuna, siltä varalta, että sinulla on ongelmia WisePad 3:n kanssa tai haluat mieluummin palata lähimaksu-, siru- ja pyyhkäisylukijan käyttöön. Lähimaksu-, siru- ja pyyhkäisylukijan pitäminen sammutettuna varmistaa, että POS-sovellus on yhdistetty WisePad 3 -lukijaan pääasiallisena kortinkäsinkäsittelylaitteena.

Kortinlukija ei vastaa korttia syötettäessä

Jos kortinlukija ei vastaa, kun syötät kortin, sinun on ehkä puhdistettava siruaukko:

1. Taittele paperinpala luottokortin paksuiseksi.
  2. Työnnä taitettu paperinpala siruaukkoon ja liikuta paperia sivulta toiselle ja eteen- ja taaksepäin.
  3. Poista paperi aukosta ja puhdista siruaukko paineilmalla.

Muita vianmääritysvihjeitä ennen raportin lähettämistä Shopify-tukeen

• Älä koskaan puhalla siruaukkoon, sillä sylki saattaa syövyttää sirunlukijaa.
  • Älä käytä liimaa, kuten tarramuistilappua tai teippiä, sillä siitä voi jäädä jäänteitä, jotka keräävät likaa.
  • Käytä paineilmaa poistaaksesi siruaukkoon joutuneet roskat.
  • Puhdista siruaukon lukijat isopropanolilla ja ohuilla vanulapuilla.