Testitapahtuman käsitteleminen Shopify-myyntipisteessä

Kun olet määrittänyt kauppasi laitteiston, maksutavat ja tuotteet, olet valmis käsittelemään testitapahtuman.

Käsittelemällä testitapahtuman voit varmistaa, että olet valmis hyväksymään maksuja asiakkailtasi.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin käsittelet testitapahtuman Shopify POS:ssa, tee seuraavat toimenpiteet:

• Aktivoi käteismaksut. Voit käsitellä erilaisia maksuja Shopify-myyntipisteellä. Käytä testaamiseen käteismaksua.
  • Aktivoi käteisseuranta ja aloita uusi istunto. Käteisseurantaistuntojen avulla voit laskea kassalaatikon saldon säännöllisesti ja pitää henkilöstöä vastuussa käsittelemistään rahoista. Aloittamalla uuden istunnon testitapahtumaa varten, voit pitää sen erillään muista tapahtumista.
  • Luo testiasiakas. Voit luoda asiakkaillesi profiileja, joiden avulla he voivat tallentaa nimensä ja yhteystietonsa. Asiakkaiden yhteystietojen tallentaminen on erityisen hyödyllistä siinä tapauksessa, jos lähetät kuitit sähköpostitse tai jos haluat laajentaa sähköpostimarkkinointi­kampanjoita vastaanottavaa asiakaskuntaasi. Luo testaamista varten asiakas käytössäsi olevaa sähköpostiosoitetta käyttämällä.
  • Mukauta kuitteja. Voit mukauttaa kauppasi kuiteissa näkyviä tietoja.

Testitapahtuman käsittely

Et voi käsitellä luottokorttitapahtumia Shopify POS -kortinlukijalla, kun Shopify Payments on testitilassa. Sinun täytyy poistaa testitila käytöstä, jotta voit suorittaa maksutapahtuman luottokortilla.

Tämän takia suosittelemme, että suoritat testitapahtumat Shopify-myyntipisteellä käteisellä.

Vaiheet:

1. Avaa Shopify POS -sovellus ja lisää tuote sitten ostoskoriin.
  2. Valinnainen: Jos haluat lisätä asiakkaan tilaukseen, napauta älykkäässä ruudukossa Lisää asiakas ja valitse testiasiakkaasi.
  3. Napauta Kassa > Käteinen > Tarkka summa.
  4. Valinnainen: Jos haluat lähettää kuitin, napauta Sähköpostikuitti, Tekstiviestikuitti tai Tulosta kuitti.
  5. Napauta ensin Tilaushuomautus ja kirjoita sen jälkeen kenttään Testitapahtuma omaa seurantaasi varten.
  6. Napauta Valmis.

Voit tarkastella testitilausta tilaussivulla napauttamalla Tilaukset ja valitsemalla sitten tilauksen. Voit käsitellä useampia testitapahtumia, jos haluat testata muita asetuksia.

Kun olet lopettanut testitapahtumien käsittelyn, voit sulkea seurantaistunnon.