Tilauksen tilapäivitysten lähettäminen sähköpostitse

Kun vahvistat tai toimitat tilauksia, asiakkaasi voivat saada automaattisesti sähköpostiviestillä linkin tilauksen tila -sivulle. Jos haluat lisätä automaattisesti tilauksen tila -sivun linkin toimitus- ja tilaussähköposteihisi, toimi seuraavasti.

Vaihe 1: Määritä sähköpostimallisi

Sähköpostimallit ohjaavat asiakkaille lähetettyjä tietoja. Voit käyttää Shopifyn oletussähköpostimalleja tai mukautettuja sähköpostimalleja. Seuraavissa sähköpostimalleissa voi olla linkki tilauksen tila -sivulle:

• Tilausvahvistus
  • Lähetysvahvistus
  • Lähetyspäivitys

Jos haluat määrittää nämä sähköpostiviestit linkittymään asiakkaasi tilauksen tila -sivulle, valitse itsellesi kuvaavin vaihtoehto:

En ole mukauttanut tilausvahvistus- tai lähetyssähköpostimallejani

Jos käytät Shopifyn oletusmalleja, sähköpostimallisi sisältävät automaattisesti linkin asiakkaan tilauksen tila -sivulle.

Jos haluat lisätä seurantanumeron, toimi seuraavasti:

1. Lisää seurantanumerot tilauksiisi. Tilauksen tilalinkki lähetetään automaattisesti asiakkaalle, kun lisäät tilaukseen seurantanumeron.
  2. Testaa toiminnot.

Tarkista, ovatko sähköpostimallisi mukautettuja

Olen mukauttanut sähköpostimallejani

Koska olet mukauttanut tilausvahvistus-, toimitusvahvistus- tai toimituspäivitysmallia, Shopify ei voi lisätä sähköpostiviesteihin linkkiä tilauksen tila -sivulle.

Jos haluat lisätä mukautettuun sähköpostimalliin linkin tilauksen tila -sivulle, tee jokin seuraavista:

Tilauksen tilan URL-osoitteen lisääminen sähköpostimalleihin manuaalisesti

Jos haluat varmistaa, että asiakkaidesi tilaus- ja toimitussähköpostit sisältävät tilauksen tilan URL-linkin, voit lisätä Liquid-koodia Toimitusvahvistus-, Toimituspäivitys- ja Tilausvahvistus -malliin.

Tee näin:

Voit muuttaa tätä viestiä brändisi mukaan. Ainoana vaatimuksena on kopioida (PC:ssä ctrl + C, Macissa command + C) ja liittää (PC:ssä ctrl + V, Macissa command + V) koodi {{ order_status_url }} täsmälleen tässä näkyvässä muodossaan.

Vaihe 2: Lisää seurantanumero tilaukseen

Kun sähköpostimallit on määritetty lähettämään tilauksen tila -sivun linkin, sinun täytyy lisätä tilauksiisi seurantanumerot.

Vaihe 3: Testaa toiminnot

Kun olet määrittänyt tilauksesi tilasähköpostit, testaa kassalle maksua tekemällä testitilaus. Tämä on tärkeää, jos lisäsit minkä tahansa koodin Lisäkomentosarjat-ruutuun tai mukautetun koodin kolmannen osapuolen sovelluksesta.

Tee näin:

1. Noudata testitilauksen tekemisen ohjeita. Käytä sähköpostiasi, kun suoritat maksun, ja valitse tuettu kuljetuspalvelu.
  2. Jakele tilaus Shopify Administa ja lisää siihen seurantanumero.

Jos käytössäsi on kolmannen osapuolen sovellus ja huomaat jotakin epätavallista, kyse voi olla mukautetun koodin ja kolmannen osapuolen sovelluksen välisestä ristiriidasta. Ratkaise ongelma ottamalla yhteys sovelluksen kehittäjään. Löydät kehittäjän tiedotShopify App Storesta hakemalla sovelluksen nimeä.