Opkrævning af international told og importskatter

Hvis du sender internationalt, kan dine kunder blive opkrævet yderligere told og importskat.

Betingelser

Du kan opkræve told og importskatter under betalingsprocessen, hvis din butik opfylder følgende krav:

Hvis din butik ikke opfylder kravene for opkrævning af told og importskatter ved betaling, kan du bruge en tredjepartsapp til at beregne told og importskatter.

Før du aktiverer denne funktion, skal du se:

Aktivér opkrævning af told og importskatter

Du kan administrere indstillingerne for told og importskatter for din butik i afsnittet Skatter og told i Shopify-administratoren. Når funktionen er aktiveret, kan du også administrere indstillingerne for opkrævning af told og importskatter for lande og områder i afsnittet Markeder i Shopify-administratoren.

Relaterede vejledninger