Kansainvälisen tullin ja tuontiverojen periminen

Jos toimitat tuotteita ulkomaille, asiakkailtasi voidaan veloittaa lisätulleja ja -veroja.

Vaatimukset

Voit periä tulleja ja tuontiveroja kassalla, jos kauppasi täyttää seuraavat vaatimukset:

Jos kauppasi ei kassavaiheessa täytä tullimaksujen ja tuontiverojen kassaveloitusta koskevia vaatimuksia, voit käyttää jotain kolmannen osapuolen sovellusta tullimaksujen ja tuontiverojen laskemiseen.

Ennen kuin aktivoit tämän ominaisuuden, katso lisätietoja:

Aktivoi tullit ja tuontiveron periminen

Voit hallita kauppasi tulli- ja tuontiveroasetuksia Shopify adminin Verot ja tullit -osiossa. Kun ominaisuus on aktivoitu, voit myös hallita Shopify adminin Markkinat-osiossa maiden ja alueiden tullien ja tuontiverojen perimisen asetuksia.

Aiheeseen liittyvät oppaat