Skatteapps

Du kan bruge en skatteapp fra tredjepart til at administrere den måde, du opkræver skat på for dine kunder i stedet for at bruge Shopifys skatteindstillinger. Få mere at vide om, hvordan du får adgang til Shopifys skatteplatform og bruger skatteapps fra tredjepart.

Gennemgå følgende overvejelser, før du installerer en skatteapp fra tredjepart:

• Tredjepartsapps kræver en konto hos skatteudbyderen, før du kan aktivere appen i din Shopify-administrator. Inden du installerer en skatteapp, skal du opsætte en konto med den tjeneste, der tilbyder appen, og have dine legitimationsoplysninger klar.
  • Skatteapps kræver en komplet oprindelsesadresse for at kunne beregne skatter. Inden du installerer en skatteapp, skal du bekræfte, at dine lokationer har fulde og komplette adresser.
  • Hvis en skatteapp midlertidigt ikke er tilgængelig, bruges dine skatteindstillinger i Shopify-administratoren til at angive en alternativ skatteopkrævning. Inden du installerer en skatteapp, skal du sørge for, at dine Shopify-skatteindstillinger er opdaterede.
  • Hvis din butik bruger B2B og har et firma med gemte skatteoplysninger, videresendes disse oplysninger til skatteappudbyderen med henblik på at beregne skattefritagelser.
  • Skatteapps leverer beregninger af omsætningsskat i alle lande og områder og erstatter de fleste af indstillingerne i din Shopify-administrator. Nogle indstillinger i Shopify forbliver dog aktive, når du bruger en skatteapp:

I dette afsnit