Authorize.net betalingstjenesteudbyder

Bemærk: Authorize.net er kun tilgængelig for butikker i visse lande. Du kan se en liste over understøttede lande i Betalingsoplysninger efter land eller region

Authorize.net er en betalingsudbyder, som giver dig mulighed for at acceptere kreditkortbetalinger i din Shopify-butik.

Opsæt Authorize.net i din butik

1. Deaktiver testtilstand for Authorize.net
  2. Aktivér Authorize.net i Shopify

Deaktiver testtilstand for Authorize.net

Din Authorize.net-konto er i testtilstand, når du åbner en shopejerkonto hos dem. Testserverne er ikke kompatible med Shopify, så du skal deaktivere testtilstand for din Authorize.net-konto.

Trin:

Når du har deaktiveret testtilstand, kan du aktivere Authorize.net i Shopify.

Aktivér Authorize.net i Shopify

Authorize.net er nu opsat til at behandle kreditkortbetalinger i din Shopify-butik.

Brug Authorize.net i testtilstand

Hvis du vil bruge Authorize.net i testtilstand, skal du tilmelde dig en Authorize.net-sandkassekonto. Når du har tilmeldt dig en sandkassekonto, skal du opsætte testtilstand i din Shopify-administrator.

Trin:

Du kan nu teste din Authorize.net-konfiguration ved at foretage et køb i din butik med et af Authorize.net-testkortnumrene.

Authorize.net Fejlfinding

Refusionen mislykkedes på grund af obligatorisk felt

Når du forsøger at refundere en ordre i Shopify, som er betalt med Authorize.net, vil du muligvis se en fejlmeddelelse som Bill To Last Name is required. Denne besked betyder, at ét eller flere felter på din Authorize.net-hostede betalingsformular er indstillet til required, hvilket medfører en fejl med Shopify-ordrer. Inden du kan refundere ordrer i Shopify, skal du gå til den hostede betalingsformular på din Authorize.net-konto og angive alle felterne til ikke påkrævet. Du kan få hjælp til at indstille felter på din hostede betalingsformular i supportcenteret til Authorize.net.