Sådan opsætter du betalinger for shopejere i Kina

Dette afsnit indeholder oplysninger om opsætningen af betalinger for shopejere, der sælger i Kina. Du kan finde generelle oplysninger om, hvordan du accepterer betalinger i din butik, under Betalinger.

Sådan vælger du en betalingsudbyder

Du skal oprette en konto hos en tredjepartsudbyder af betalingstjenester, såsom PayPal, og derefter opsætte denne konto med din Shopify-butik for at kunne acceptere betalinger i din Shopify-butik.

Bemærk: Shopify Payments er ikke tilgængelig for shopejere i Kina på nuværende tidspunkt. Du opkræves tredjepartstransaktionsgebyrer hver gang en kunde foretager et køb ved hjælp af PayPal eller en tredjepartsudbyder af betalingstjenester. Få mere at vide om Tredjepartsudbydere af betalingstjenester.

Her er nogle faktorer, du bør have med i overvejelserne, når du vælger en betalingsudbyder til din butik:

• Gebyrer: Betalingsudbydere kan opkræve et gebyr i forbindelse med opsætning eller tjenester. De kan også opkræve yderligere tredjepartstransaktionsgebyrer for hver ordre. Udbyderne kan også opkræve et hævegebyr for at overføre udbetalinger til en kinesisk bankkonto. Kontakt betalingsudbyderen, så du er sikker på, at du har forstået dennes regler og gebyrer.
  • Udbetalinger: Betalingsudbydere har deres egne regler for modtagelse af udbetalinger i forbindelse med ordrer, der betales med kreditkort. Udbyderne kan kræve, at du føjer et trackingnummer til specifikke betalingstransaktioner for at kunne modtage en udbetaling for denne ordre. Udbyderne kan også sætte grænser for hævning af udbetalinger. Kontakt betalingsudbyderen for at sikre dig, at du har forstået, hvor ofte du bliver betalt, og om der er restriktioner i forbindelse med udbetalinger.

Du kan finde hele listen med tredjepartsudbydere af betalingstjenester i din Shopify-administrator. Gå til Indstillinger > Betalingsudbydere > Tredjepartsudbydere af betalingstjenester.

Bemærk: Kontakt tredjepartsudbyderen af betalingstjenester direkte, hvis du har spørgsmål om gebyrer eller udbetalinger.

Sådan opsætter du en betalingsudbyder

Du skal normalt angive følgende oplysninger, når du opretter en konto hos en betalingsudbyder:

• En gyldig mailadresse eller et gyldigt mobilnummer
  • Oplysninger om din kinesiske virksomhedslicens
  • Identiteten på din virksomheds juridiske repræsentant
  • Oplysninger om din kinesiske bankkonto, herunder kontonummer og banknavn

Nogle betalingsudbydere kræver også, at du angiver poster om din virksomheds tidligere salg.

Når din konto er blevet godkendt af betalingsudbyderen, skal du opsætte udbyderen med din Shopify-butik. Få mere at vide om Konfiguration af tredjepartsudbydere af betalingstjenester.

Bemærk: Kontakt udbyderen direkte, hvis du har spørgsmål til, hvordan du sætter betalingsudbyderen op med din butik.

Sådan får du en skattefritagelse for eksporterede varer

Som shopejer i Kina skal du betale skat af prisen på de varer, der sælges i din butik, til de kinesiske skattemyndigheder. Hvis du sender til kunder i udlandet, skal du kontakte din betalingsudbyder for at høre, om de kan hjælpe dig med at få en skattefritagelse fra de kinesiske skattemyndigheder på dine eksportsalg.

Få mere at vide om skatter.

Bemærk: Hvis du er i tvivl, skal du kontakte de kinesiske skattemyndigheder eller en professionel skatterådgiver for at være sikker på, at du registrerer og udligner dine skatter korrekt.