Opsætning af din butik

Afhængigt af hvor mange produkter du vil tilbyde, kan tilføjelse og organisering af dine produktsider være det mest tidskrævende trin ved opsætningen af en Shopify-butik. Det er dog anstrengelserne værd at organisere butikken: En godt organiseret butik er nemmere at bruge for kunderne, og det hjælper dem med hurtigere at finde de produkter, de søger.

Føj flere produkter til din butik

Processen til at føje flere produkter til din butik er den samme som ved tilføjelse af dit første produkt.

Fremgangsmåde:

Organiser dine produkter

Du kan oprette produktkollektioner til at organisere dine produkter, så det bliver nemmere for dine kunder at finde dem. Du kan f.eks. oprette følgende typer kollektioner:

• tøj til mænd, kvinder eller børn
  • varer af en bestemt type som f.eks. lamper, puder eller tæpper
  • varer til salg
  • varer med en bestemt størrelse eller farve
  • sæsonbestemte produkter, f.eks. julekort og dekorationer.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Opret kollektion fra siden Kollektioner.
  2. Indtast en Titel og Beskrivelse for kollektionen.
  3. Vælg salgskanalerne for din kollektion ved at gennemføre følgende trin:

1. Klik på Administrer i afsnittet Udgivelse.
    2. Vælg eller fravælg dine salgskanaler i dialogboksen. Eksempler på salgskanaler omfatter din Shopify-webshop, Shopify POS, Messenger, Linkpop, Køb-knap og andre.
    3. Klik på Udført.
  4. Vælg, om produkter skal føjes til kollektionen manuelt eller automatisk. Du kan ikke ændre kollektionen senere hen.

5. Hvis du vælger Automatiseret, skal du tilføje udvælgelseskriterier under Betingelser. Læs mere om Betingelser for kollektioner.

6. Klik på Gem.

7. Hvis du opretter en manuel kollektion, kan du tilføje produkter. Sørg for at klikke på Gem, når du har tilføjet produkter. Du kan føje samme produkt til et vilkårligt antal forskellige kollektioner.

8. Hvis du opretter en automatisk kollektion, tilføjes de produkter, der matcher dine betingelser, automatisk. Vælg en sorteringsrækkefølge fra rullemenuen, og klik derefter på Gem.

Føj oplysningssiderne "Om os" og "Kontakt os" til din butik

Hvis du har oplysninger, som du ønsker, at kunderne skal informeres om, og som ikke ændres ofte, f.eks. oplysninger om din organisation eller kontaktoplysninger til butikken, kan du oprette sider til din butik for at give dette indhold en permanent placering.

Fremgangsmåde:

Føj en menu og links til din butik

Du skal bruge en menu og links til at gøre det nemmere for dine kunder at udforske din butik. Hovedmenuen indeholder som standard links til startsiden og siden Katalog, og sidefodsmenuen indeholder et link til søgesiden.

Fremgangsmåde:

Næste trin

Når du har fuldført opsætningen af din butik, skal du vælge indstillinger for administration af butikken.