3D Secure med Cardinal

Cardinal är en 3D Secure-leverantör som integrerar många tredje parts betalnings-gateways på Shopify inom det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Om du använder Cardinal minskar risken för chargebacks och du uppfyller regleringskraven i betalningsdirektiven för PSD2 i Europa. PDS2-direktivet träder i kraft den 14 september 2019. Det är en förväntad övergångsperiod på 18 månader för handlare att uppfylla kraven inom EES och Storbritannien.

Paypal

PayPal-användare i EES och Storbritannien måste också aktiver 3D säker utcheckning. PayPal-användare på PayPal Website Payments Pro (Storbritannien) kan direkt gå med i Cardinal med PayPal, utan extra kostnad.

Om du använder PayPal Website Payments Pro (Storbritannien), måste du registrera ditt konto och företag via PayPal för att aktivera 3D Secure-betalning. För mer information, se 3-D Secure för Website Payments Pro. PayPal Express är redan PSD2-kompatibelt så ingen åtgärd krävs för den här betalningsmetoden.

Ytterligare betalnings-gateways från tredje part

Följ dessa steg om du använder en betalnings-gateway från tredje part och din Shopify-admin visar ett meddelande som uppmanar dig att ansluta dig till Cardinal:

1. Registrera dig för Cardinal. Cardinal kommer att kontakta dig inom 5 arbetsdagar med ett avtal och ytterligare anvisningar.
  2. Ange dina inloggningsuppgifter för Cardinal i betalningsinställningarna i din Shopify-admin.

Observera att Cardinal tar ut en avgift för att du ska få använda deras tjänster såvida du inte använder PayPal Website Payments Pro (UK).