3D Secure med Cardinal

Cardinal er en leverandør av 3D Secure som er integrert med mange tredjeparters betalingsgatewayer på Shopify i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og Storbritannia. Ved å bruke Cardinal reduserer du risikoen for tilbakebetalinger, og du oppfyller de forskriftsmessige kravene til betalingsdirektivene for PSD2 i Europa. PSD2-direktivet tredte i kraft den 14. september 2019. Det er en forventet overgangsperiode på 18 måneder for at forhandlere skal oppfylle kravene i hele EØS og Storbritannia.

PayPal

PayPal-brukere i EØS og Storbritannia må også aktivere 3D Secure-betalinger. PayPal-brukere med PayPal Website Payments Pro (Storbritannia) kan registrere seg hos Cardinal direkte gjennom PayPal, uten ekstra kostnad.

Hvis du bruker PayPal Website Payments Pro (Storbritannia) må du registrere kontoen og bedriften din gjennom PayPal for å aktivere 3D Secure-betalinger. For mer informasjon kan du se 3-D Secure for Website Payments Pro. PayPal Express overholder allerede PSD2-kravene, så det kreves ingen handling for denne betalingsmåten.

Flere tredjepartsbetalingsgatewayer

Hvis du bruker en støttet tredjeparts betalingsportal og Shopify-administratoren viser en melding der du blir bedt om å koble til Cardinal, må du følge disse trinnene:

1. Registrer deg for Cardinal. Cardinal kontakter deg innen fem virkedager med en kontrakt og ytterligere instruksjoner.
  2. Angi Cardinal-legitimasjonen din i betalingsinnstillingene til Shopify-administratoren.

Merk at Cardinal krever en avgift for bruk av tjenestene sine, med mindre du bruker PayPal Website Payments Pro (UK).