Bancontact

Kunderna kan använda Bancontact-appen för att betala sina inköp direkt från sitt bankkonto. Eftersom pengarna debiteras omedelbart kan kunderna inte avbryta betalningen. Det förfallna beloppet skickas från deras onlinebank till dig vid din nästa utbetalning av Shopify Payments.

På den här sidan

Krav för Bancontact

Du måste använda Shopify Payments för att kunna aktivera Bancontact i din webbshop. Bancontact fungerar endast när Shopify Payments är aktivt. Det fungerar inte när Shopify Payments är i testläge.

Kunder kan endast betala med Bancontact när de befinner sig i Belgien och de gör betalningar i euro. Du måste se till att din butik accepterar EUR. Om du inte redan säljer till dessa länder kan du konfigurera detta i dina inställningar för flera valutor i Shopify Markets.

Du måste inaktivera inkompatibla betalnings-gateways innan du kan aktivera Bancontact.