Vereiste medewerkermachtigingen voor Shopify POS

Voor toegang tot Shopify POS met een Shopify-account of -aanmeldingsgegevens hebben medewerkers de volgende machtigingen nodig:

Medewerkersmachtigingen vereist voor POS
Machtigingscategorie Machtiging
Toegang tot Point of Sale Toegang tot Point of Sale
Submachtiging:
  • Nieuwe of bijgewerkte POS-services instellen

Medewerkers met beperkte beheerdersmachtigingen en medewerkers die alleen de POS-app gebruiken, kunnen alleen inloggen bij Shopify POS als de winkeleigenaar of een medewerker met de machtiging voor Nieuwe of bijgewerkte POS-services instellen eerst bij Shopify POS is ingelogd.

Winkeleigenaren en medewerkers met alle beschikbare machtigingen kunnen zich aanmelden bij de Shopify POS-app en Shopify POS-pincodes voor medewerkers bekijken.

Raadpleeg Point of Sale-medewerkersbeheer voor informatie over het aanmaken en toewijzen van rollen voor je Shopify POS-medewerkers.

Raadpleeg Point of Sale-medewerkers toevoegen voor informatie over het toevoegen van medewerkers die alleen de Shopify POS-app gebruiken.

Zie Beschrijving van medewerkersmachtigingen voor meer informatie over de medewerkersmachtigingen die je kunt aanpassen.