Nödvändiga personalbehörigheter för Shopify POS

Personalen behöver ha följande behörigheter för att kunna komma åt Shopify POS med ett Shopify-konto eller inloggningsuppgifter:

Personalbehörigheter krävs för kassasystemet
Behörighetskategori Tillstånd
Åtkomst till Point of Sale Åtkomst till kassasystem
Underbehörighet:
  • Konfigurera en ny eller uppdaterad kassasystemsenhet

Personal med begränsade administratörsbehörigheter och endast POS-app-personal kan inte komma åt Shopify POS om inte butiksägaren eller en anställd med Ställ in nya eller uppdaterade POS-enheter loggar in på Shopify POS först.

Butiksägare och personal som har alla tillgängliga behörigheter kan logga in i Shopify POS-appen och visa PIN-koder för Shopify POS-personal.

Om du vill ha information om hur du skapar roller och tilldelar dem till din Shopify POS-personal, se Point of sale-personalhantering.

Om du vill ha information om hur du lägger till endast personal för Shopify POS-app, se lägga till Point of sale-personal.

Om du vill ha mer information om personalbehörigheter kan du gå till Beskrivning av personalbehörigheter.