Feilsøke Shopify Bill Pay

Se gjennom følgende problemer som kan oppstå i Shopify Bill Pay-kontoen, og finn vanlige løsninger på dem.

Bekreftelse av bankkontoen min mislyktes gjennom Plaid

Hvis bankkontoen din ikke kan bekreftes gjennom Plaid, kan du bekrefte kontoen ved hjelp av mikrooverføringer.

Bekreftelse av bankkontoen min mislyktes gjennom mikrooverføringer

Hvis bekreftelse av bankkontoen mislykkes når du bekrefter mikrooverføringer, må du koble til en ny bankkonto.

Jeg kan ikke legge til kreditt- eller debetkortet mitt

Kreditt- eller debetkort må være kommersielle eller bedriftskort for å kunne bli lagt til som betalingsmåte i Shopify Bill Pay.

Kortet kan dessuten ikke være et forhåndsbetalt kreditt- eller debetkort, og det må være utstedt i USA.

Se gjennom adressen du bruker for kortet, og kontroller at postnummeret er på fem siffer og uten bindestreker.

Kontakt Shopify-brukerstøtte hvis du fortsatt ikke kan legge til kortet.

Betalingen min ble avvist

Betalingen kan bli avvist av følgende årsaker:

• Ikke-bedriftstransaksjon – Shopify Bill Pay har bare godkjennelse for å overføre betalinger mellom bedrifter. Hvis en av partene i en transaksjon bruker en personlig bankkonto, kan ikke Shopify Bill Pay behandle betalingen. Hvis du bruker en personlig bankkonto, kredittkort eller debetkort må du legge til en tilsvarende betalingsmåte knyttet til bedriften. Hvis selgeren bruker en personlig bankkonto, må du kontakte vedkommende og be om at de oppgir bankkontoopplysninger for en bedriftskonto for å kunne behandle betalingen.
  • Svindelrisiko – det gjennomføres en grundig bakgrunnssjekk for alle transaksjoner. Hvis Shopify Bill Pay vurderer at svindelrisikoen er høy nok vil transaksjonen bli avvist.
  • Ubekreftet – bedriften din har kanskje ikke tilstrekkelig tilgjengelig offentlig informasjon, noe som begrenser muligheten til å bekrefte den.

Kontakt Shopify-brukerstøtte for å få hjelp til å løse problemet.

Betalingen min mislyktes

Hvis betalingen mislyktes, må du se gjennom årsakene til at en betaling kan mislykkes. Hvis du ikke klarer å løse problemet med dokumentasjonen, må du kontakte Shopify-brukerstøtte.