Shopify Bill Pay

Med Shopify Bill Pay drevet av Melio kan du betale eksterne bedriftsfakturaer direkte gjennom Shopify-administrator, slik at du har alle økonomiopplysninger på ett sted. Med Shopify Bill Pay får du fleksibiliteten til å betale fakturaer slik du ønsker, mens selgerne kan motta betalinger slik de forventer. For betalinger innenlands kan du betale en hvilken som helst faktura med bankoverføring, et bedriftskreditt- eller debetkort eller Shopify Balance-kontoen, og selgeren mottar en bankoverføring eller en papirsjekk i posten. For internasjonale betalinger kan du betale fakturaer i USD ved hjelp av en bankkonto eller Shopify Balance-kontoen, og selgeren får betalt via en bankoverføring.

Du kan bruke Shopify Bill Pay til å betale selgere, bedriftens telefonregninger, frilansere eller andre tjenester som sender fakturaer til bedriften din.

Når du har installert Shopify Bill Pay kan du gi selgerne en unik e-postadresse de kan sende fakturaer til, og fakturaene legges automatisk til de ubetalte fakturaene i Shopify Bill Pay. Du kan også legge til fakturaer manuelt, eller synkronisere dem automatisk med QuickBooks Online.

I denne delen