Shopify POS Go

POS Go

Shopify-myyntipisteen POS Go on monipuolinen mobiili-POS-laite, joka on luotettava, nopea ja helppo ratkaisu myös myyntitiskin ulkopuolella tapahtuvaan myyntiin. Tämä kädessä pidettävä laite toimii myyntipisteenä, viivakoodinlukijana ja kortinlukijana, ja sen avulla voi käsitellä maksutapahtumia helposti ilman lisälaitteistoja.

Vaatimukset

Voit käyttää POS Go:ta, jos seuraavat vaatimukset täyttyvät:

• Kauppasi on Australiassa, Kanadassa, Irlannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdysvalloissa.
  • Olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun myymäläsi maksupalveluiden tarjoajana ja poistanut testitilan käytöstä.
  • fyysiset kauppapaikkasi sijaitsevat samassa maassa, jossa kauppasi on
  • käytössäsi on WPA2-Wi-Fi-verkko.

POS Go -myyntipisteen tuetut maksutavat

Sisäänrakennettu POS Go -kortinlukija tukee seuraavien maksutapojen lähimaksuja sekä siru- ja magneettijuovamaksuja:

• Visa ja Visa Debit
  • MasterCard ja MasterCard Debit
  • American Express
  • Discover (vain Yhdysvallat ja Kanada)
  • Diner's Club (vain Yhdysvallat ja Kanada)
  • Interac (vain Kanada)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

Useimmat kansalliset pankkikortit, kuten Interac, Girocard tai eftpos, jotka on yhteisbrändätty Visa- tai Mastercard-korttien kanssa, voivat käsitellä maksuja kotimaansa ulkopuolella Visa- ja Mastercard-korteilla.

Mistä POS Go -laitteen voi ostaa?

Shopifyn POS Go on saatavilla Shopify Hardware Storesta seuraavissa maissa:

Yhteensopiva laitteisto

POS Go on yhteensopiva PIN-koodilla suojattujen Wi-Fi-kuittitulostimien tai langallisten LAN-kuittitulostimien kanssa. Bluetoothia ei tueta. Katso tuettujen kuittitulostimien luettelo täältä. Lue lisää Wi-Fi-kuittitulostimen asentamisesta.

Tässä osiossa