Tärkeiden tietojen näyttäminen sähköposti-ilmoituksissa

Voit muokata tilausvahvistusta koskevia sähköposteja sisällyttämällä linkit tärkeitä tietoja, kuten käyttöehdot ja palautuskäytännön, sisältäviin PDF-tiedostoihin.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Klikkaa Tilausvahvistus.
  3. Etsi sähköpostiosoitteen alaosassa oleva alatunnisteen teksti. Oletusarvoisessa ilmoituksessa alatunnisteen teksti on If you have any questions, reply to this email or contact us at <a href="mailto:">.
  4. Liitä ennen alatunnisteen tekstiä tai sen jälkeen koodi:
{{ shop.terms_of_service | attach_as_pdf: "Terms of Service" }}
{{ shop.refund_policy | attach_as_pdf: "Refund Policy" }}
  1. Klikkaa Tallenna.
  2. Tarkista linkkien sijainti klikkaamalla Esikatselu.

Lue lisää sähköpostimallien muokkaamisesta sivulta Tiettyjen sähköpostimallien mukauttaminen.