Näytä tärkeät tiedot kassasivulla

Asiakkaat syöttävät toimitus- ja maksutiedot kassasivulle ja suorittavat siellä ostoksensa loppuun. Kauppiaat, jotka myyvät Saksassa näyttävät kassasivulla usein linkkejä seuraaviin tietoihin:

• Julkaisutiedot eli Impressum tai oikeudellinen huomautus, jossa näkyvät yrityksesi tiedot (kuten nimi, osoite ja yhteystiedot)
  • Käyttöehdot
  • Palautuskäytäntö
  • Toimituskäytäntö
  • Verotiedot, kuten ALV

Käytäntöjen lisääminen kassasivulle

Kaupan käyttöehdot, palautuskäytäntö, toimituskäytäntö sekä julkaisutiedot tai oikeudellinen huomautus voidaan tallentaa suoraan Shopify-ylläpitäjän Käytännöt-sivulle. Tallennetut käytännöt linkitetään automaattisesti kassan alatunnisteeseen.

Lue lisää kaupan käytäntöjen lisäämisestä.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjästä Asetukset > Käytännöt.
  2. Syötä teksti kaikkiin sopiviin käytäntöruutuihin, joiden haluat näkyvän kassalla. Jos vaihtoehto on saatavilla oletuskielelläsi, klikkaa Luo mallista ja mukauta sisältöä tarpeiden mukaan:

• Lisää palautuskäytäntö Kirjallinen palautus- ja hyvityskäytäntö -ruutuun.
    • Lisää käyttöehdot Käyttöehdot-ruutuun.
    • Lisää toimituskäytäntö Toimituskäytäntö-ruutuun.
    • Lisää julkaisutiedot tai oikeudellinen huomautus Yhteystiedot-ruutuun.
  3. Klikkaa Tallenna.

4. Valinnaista: Jos oletuskielesi ei ole saksa, tarjoa lokalisoidumpi kokemus kääntämällä käytäntösisältö. Lue lisää kielten hallinnoinnista ja Translate & Adapt -sovelluksesta.

Vahvistusvaiheen vaatiminen kassalla

Voit vaatia kassalla vahvistusvaihetta, jotta asiakkaat voivat tarkastella tilaustietojaan. Voit myös lisätä mukautetun viestin sen vahvistamiseksi, että asiakas on lukenut ja hyväksynyt käytännöt vahvistusvaiheessa.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjästä Asetukset > Kassa.
  2. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe.
  3. Klikkaa Tallenna.
  4. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat.
  5. Klikkaa nykyisen teemasi nimen vieressä ... > Muokkaa oletusteemasisältöä.
  6. Klikkaa Kassa ja järjestelmä -välilehteä.
  7. Kirjoita hakukenttään review ja paina Enter.
  8. Kirjoita Kassa ja järjestelmä / kassan tarkastelu -osion Tarkastelun huomautuksen html -tekstiruutuun seuraava teksti, joka sisältää linkit kuhunkin käytäntöön. Riippuen siitä, mitä käytäntöjä olet lisännyt tai mitä haluat asiakkaiden tarkastelevan, voit muokata viestiä tarpeiden mukaan:
By completing your order, you agree to our {{ terms_of_service }}, {{ refund_policy }}, {{ shipping_policy }}, and have viewed our {{ contact_information }}.
  1. Klikkaa Tallenna.
  2. Valinnaista: Jos oletuskielesi ei ole saksa, tarjoa lokalisoidumpi kokemus kääntämällä kassateksti. Lue lisää kielten hallinnoinnista ja Translate & Adapt -sovelluksesta.

Verotietojen lisääminen kaupan kassa-sivulle

Oletusarvoisesti asiakkaan tilauksen yhteenvedossa näkemä hinta sisältää veron. Jos haluat näyttää maksettavan veron tarkan määrän, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Verkkokauppa.
  2. Klikkaa nykyisen teemasi nimen vieressä ... > Muokkaa oletusteemasisältöä.
  3. Klikkaa Kassa ja järjestelmä -välilehteä.
  4. Kirjoita hakukenttään vat ja paina Enter.
  5. Kirjoita Kassa ja järjestelmä / tilauksen yhteenveto -osion ALV-merkinnän html -tekstiruutuun seuraava teksti:
{{ amount }} tax included
  1. Klikkaa Tallenna.
  2. Valinnaista: Jos oletuskielesi ei ole saksa, tarjoa lokalisoidumpi kokemus kääntämällä kassateksti. Lue lisää kielten hallinnoinnista ja Translate & Adapt -sovelluksesta.