Vis viktig informasjon i betalingssiden

På betalingssiden oppgir kunder levering- og betalingsinformasjon, og fullfører kjøpet deres. Forhandlere som selger i Tyskland viser ofte koblinger til følgende informasjon på betalingssiden:

• Imprint, Impressum eller en juridisk merknad, som viser informasjon om bedriften (for eksempel navn, adresse og kontaktopplysninger)
  • Vilkår for bruk
  • Retningslinjer for angrerett
  • Retningslinjer for frakt
  • Avgiftsinformasjon, for eksempel MVA

Legg til retningslinjer på betalingssiden

Butikkens vilkår for bruk, refusjonsbetingelser, fraktbetingelser og imprint eller juridisk merknad kan lagres direkte på siden Retningslinjer i Shopify-administrator. Lagrede retningslinjer kobles automatisk til fra bunnteksten i kassen.

Finn ut mer om å legge til retningslinjer for butikken.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Retningslinjer fra Shopify-administrator.
  2. Skriv inn tekst i hver av boksen for retningslinjer som du ønsker å vise i kassen. Hvis alternativet er tilgjengelig på standardspråket ditt, kan du klikke på Opprett fra mal og tilpasse innholdet etter dine behov:

• Legg til refusjonsbetingelser i boksen Skriftlige retur- og refusjonsbetingelser.
    • Legg til vilkår for bruk i boksen Vilkår for bruk.
    • Legg til fraktbetingelser i boksen Fraktbetingelser.
    • Legg til imprint eller en juridisk merknad i boksen Kontaktinformasjon.
  3. Klikk på Lagre.

4. Valgfritt: Hvis standardspråket er et annet språk enn tysk, må du oppgi en oversettelse av innholdet i betingelsene for å skape en mer lokalisert opplevelse. Finn ut mer om å administrere språk og Translate & Adapt-appen.

Kreve et bekreftelsestrinn under betaling

Du kan kreve et bekreftelsestrinn i kassen for å gi kunden en sjanse til å gå gjennom bestillingsdetaljene. Du kan også legge til en egendefinert melding for å bekrefte at kunden har lest og godtar betingelsene i bekreftelsestrinnet.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Kasse fra Shopify-administrator.
  2. I Bestillingsbehandling-seksjonen merker du Krever et bekreftelsestrinn.
  3. Klikk på Lagre.
  4. Gå til Nettbutikk > Temaer.
  5. Klikk på > Rediger standardtemainnhold ved siden av navnet på det gjeldende temaet.
  6. Klikk fanen Kasse og system.
  7. I søkefeltet skriver du review og trykker på enter.
  8. Skriv inn følgende tekst i tekstboksen HTML for gjennomgangsmerknad i seksjonen Kasse og system / Betalingsgjennomgang, som inneholder koblinger til hver av betingelsene. Avhengig av hvilke betingelser du har lagt til eller ønsker at kunden gjennomgår, kan du endre meldingen slik at den oppfyller dine behov:
By completing your order, you agree to our {{ terms_of_service }}, {{ refund_policy }}, {{ shipping_policy }}, and have viewed our {{ contact_information }}.
  1. Klikk på Lagre.
  2. Valgfritt: Hvis standardspråket er et annet språk enn tysk, må du oppgi en oversettelse for teksten i kassen for å gi en mer lokalisert opplevelse. Finn ut mer om administrering av språk og Translate & Adapt-appen.

Legg til avgiftsinformasjon på betalingssiden

Som standard er avgifter inkludert i prisene som kundene ser i kassens bestillingssammendrag. Hvis du vil vise det eksakte beløpet av avgifter som blir betalt, kan du følge disse trinnene:

1. Klikk på Nettbutikk fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på > Rediger standard temainnhold ved siden av navnet på det gjeldende temaet.
  3. Klikk fanen Kasse og system.
  4. I søkefeltet skriver du vat og trykker på enter.
  5. Skriv inn følgende tekst i tekstboksen HTML for MVA-etikett i seksjonen Kasse og system / Bestillingsoversikt i kassen:
{{ amount }} tax included
  1. Klikk på Lagre.
  2. Valgfritt: Hvis standardspråket er et annet språk enn tysk, må du oppgi en oversettelse for teksten i kassen for å gi en mer lokalisert opplevelse. Finn ut mer om administrering av språk og Translate & Adapt-appen.