Sådan bruger du adgangsnøgler

Adgangsnøgler er et mere sikkert alternativ til adgangskoder. De giver dig mulighed for at logge ind på en konto uden at skulle skrive en adgangskode, men de er mere sikre og effektive end adgangskoder. Hvis du bruger adgangsnøgler, fjerner du behovet for at skulle huske adgangskoder (og at skulle nulstille dem, hvis du glemmer dem) eller indtastning af forkerte adgangskoder (som medfører, at du bliver låst ude af kontoen).

Hvis du bruger en adgangsnøgle, kan det hjælpe dig med at undgå phishing og tyveri af din adgangskode.

Du kan tilføje en adgangsnøgle ved hjælp af en godkendelsesmetode, du bruger til at låse dine enheder op med, som f.eks. fingeraftryk, ansigtsgenkendelse eller en pinkode til enheden.

Adgangsnøgler kan synkroniseres på tværs af enheder, der er logget ind på samme platform. Hvis du f.eks. opretter en adgangsnøgle ved hjælp af en iPhone, kan du tilgå den samme adgangsnøgle på andre Apple-enheder via iCloud. Du kan også bruge samme adgangsnøgle på andre platforme ved at scanne en QR-kode.

Opret en adgangsnøgle

Når du har oprettet en adgangsnøgle, tilføjes den under afsnittet Adgangsnøgler. I dette afsnit kan du se de adgangsnøgler, der er tilgængelige på tværs af dine enheder. Hvis en adgangsnøgle er markeret som Synkroniseret på tværs af enheder, er den automatisk tilgængelig på andre enheder, der er logget ind på samme platform. Hvis en adgangsnøgle er markeret som Kun denne enhed, er den kun tilgængelig på denne enhed.

Log ind med en adgangsnøgle

Slet en adgangsnøgle